gabrika
Fanka BB :)
Moja mama mi zawsze mówi, że faceta to trzeba sobie wychować od zera, bo wszyscy tacy rozpieszczeni wychodzą z domu mamusi ^_^Ehhh, powiem Wam, że faceci to często niestety duże dzieci...Ale mam wrażenie, że jednak dużo zależy od wychowania. U nas ja w tym roku 27, mój 31, a i tak uważam, że jestem bardziej dojrzała niż on... Ale czego oczekiwać skoro jego ojciec w domu nie robi NIC. Jedyne co to wychodzi z psem, wszystkie sprawy załatwia jego mama i u nich taki schemat jest norma. Tak się przyzwyczaili i tak im dobrze, u mnie coś takiego jest nie do pomyślenia. I tak uważam, że mój dużo się nauczył i w wielu kwestiach przestawił przez ostatnie 4,5 roku, ale i tak jest wiele kwestii, które mnie drażnią. W każdym razie ja chciałabym wychować małego tak, aby dbał kiedyś o swoją żonę, żeby wiedział, że facet nie ma w domu pomagać, tylko robić to co należy, bo obie strony są na równi itp. Ciężkie tematy, ale nie chciałabym, aby był we wszystkim wyręczany, bo to synuś mamusi, chciałabym aby jego żona kiedyś była zadowolona, żeby nie mieli takich problemów
Wszechswiat mnie chyba nienawidzi [emoji31]
Wczoraj plot, dzisiaj na kolposkopii widac bylo przebarwienia na fragmencie szyjki i...biopsja. Za tydzien w czwartek mam dzwonic czy juz sa wyniki.
Zajebiscie ku*wa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jej... nieszczęścia lubią chodzić parami ale pamiętaj, że wszystko się dobrze ułoży i Ty już swój limit pecha wykorzystałaś!
Gabrika mi w poprzednim miesiącu pomogła mikstura mleko miód czosnek masło i woda morska do noska ... polecam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jej... nie wiem jak ja przełknę to mleko z masłem i czosnkiem.... Muszę się jakoś przemóc!
Gdzie można wodę morską kupić?