Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję ja w piątek idę do ginekologa mam nadzieję że może uda się serce zobaczyć jakimś cudem jużU mnie 26dc, a owulacja była w 16dc.
Chyba.
Jutro koniecznie progesteron no i beta.
Trzęsę się.
Boże to wspaniałe uczucie!!!!!!!!
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Co tu się dzieje???U mnie 26dc, a owulacja była w 16dc.
Chyba.
Jutro koniecznie progesteron no i beta.
Trzęsę się.
Boże to wspaniałe uczucie!!!!!!!!
Jezu, marc, jaka ty panikara niecierpliwa jesteś a do tego niedowiarek [emoji1]Tylko czy to nie za wcześnie kurde
O matko, już nie miało kiedy ci to cholerstwo wyjść [emoji19] nie masz jakiś leków dla ciężarówek?A mi znow wyszła febra, ja sie chyba pochlastamacyklovir 800mg w domu stoi i na mnie patrzy[emoji30][emoji30][emoji30] szkoda, ze wziasc nie moge[emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I w moje też! [emoji16]
O matko [emoji7] [emoji7] [emoji7] wyhodowalas tą kreche, nie ma co [emoji1]O mój Bożeeeeeee........ czy to może być prawda?????? Czy ten test może się mylić????
Jaki wysyp! [emoji7] [emoji7] gratulacje misiaki! Serio, czad!Ni to teraz ja. Na zdjęciu może i mało widać, ale jest ta druga kreska. Naprawdę widoczna.
Test sprzed chwili. Pink super czuły. Zobacz załącznik 796987
Gabrika. Katia gratulacje
Katia szybko Ci wyszedł ten test
10 dpo
Ni to teraz ja. Na zdjęciu może i mało widać, ale jest ta druga kreska. Naprawdę widoczna.
Test sprzed chwili. Pink super czuły. Zobacz załącznik 796987