reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@auslanderka trzymam bardzo mocno kciuki! Piękna beta i przyrost tez bardzo ładny :) będzie dobrze :)

@Spark to @zapmarta adoptowała kotka ;)

@zapmarta to dobrze, że udało Ci się oczyścić umysł. To bardzo dużo daje. A dwa kociaki w domu to mnóstwo szczęścia i śmiechu :)

@Paraplu wiem coś o takim "dietowaniu" ;) choć jak na mnie to i tak nieźle mi idzie. Od początku stycznia 6kg na minusie :D

@Alkihisa mam nadzieję, że to plamienie to nie jest jeszcze koniec i że fasolka się trzyma. Trzymam kciuki✊

@Zjarana gratuluję :)

@cheebay wcale się nie dziwię, że korci Cię by poznać płeć :) tez bym nie mogła się oprzeć gdybym wiedziała, że w dokumentach są.

@StorAnia jeszcze tylko i wiosną przyjdzie, wszystko obudzi się do życia a praca w ogrodzie bardzo wycisza i uspokaja :) jest w tym coś takiego naturalnego. Pomoże Ci się to wyciszyć :)

@mfifi04 ciesze się że już niedługo będziesz mogła i chcesz zacząć starania. Bardzo mocno trzymam kciuki za Was ✊

A u mnie cisza i spokój... 19dc i wlekący się czas oczekiwania.
Dziewczyny mają remonty a my w końcu dokupilismy działkę i będziemy się budować :) jesteśmy na etapie szukania projektu (wiec na samiuteńkim poczatku:errr:). Ciężko się na coś zdecydować :p żeby było ładne, funkcjonalne i w rozsądnych kosztach. A jeszcze te wszystkie załatwianie dokumentów. Dobrze, że M ma głowę na karku bo ja bym na pewno nie dała sobie z tym wszystkim rady :p8-):D

Witam dziewczyny. Mam do oddania 3 testy owulacyjne z Rossmana. Jesli ktoras chce to czekam na info z adresem na priv. Pozdrawiam i zycze owocnych staran

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

@auslanderka trzymam bardzo mocno kciuki! Piękna beta i przyrost tez bardzo ładny :) będzie dobrze :)

@Spark to @zapmarta adoptowała kotka ;)

@zapmarta to dobrze, że udało Ci się oczyścić umysł. To bardzo dużo daje. A dwa kociaki w domu to mnóstwo szczęścia i śmiechu :)

@Paraplu wiem coś o takim "dietowaniu" ;) choć jak na mnie to i tak nieźle mi idzie. Od początku stycznia 6kg na minusie :D

@Alkihisa mam nadzieję, że to plamienie to nie jest jeszcze koniec i że fasolka się trzyma. Trzymam kciuki[emoji110]

@Zjarana gratuluję :)

@cheebay wcale się nie dziwię, że korci Cię by poznać płeć :) tez bym nie mogła się oprzeć gdybym wiedziała, że w dokumentach są.

@StorAnia jeszcze tylko i wiosną przyjdzie, wszystko obudzi się do życia a praca w ogrodzie bardzo wycisza i uspokaja :) jest w tym coś takiego naturalnego. Pomoże Ci się to wyciszyć :)

@mfifi04 ciesze się że już niedługo będziesz mogła i chcesz zacząć starania. Bardzo mocno trzymam kciuki za Was [emoji110][emoji173]

A u mnie cisza i spokój... 19dc i wlekący się czas oczekiwania.
Dziewczyny mają remonty a my w końcu dokupilismy działkę i będziemy się budować :) jesteśmy na etapie szukania projektu (wiec na samiuteńkim poczatku:errr:). Ciężko się na coś zdecydować :p żeby było ładne, funkcjonalne i w rozsądnych kosztach. A jeszcze te wszystkie załatwianie dokumentów. Dobrze, że M ma głowę na karku bo ja bym na pewno nie dała sobie z tym wszystkim rady :p8-):D

U mnie 18dc to czekamy razem [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki kochane. Jak narazie odpukać czuję się dobrze. Jesteśmy z M dobrej myśli[emoji2]

@gabrika, @Windy bo wrośniecie w te krzaki[emoji6] jak tam dziewczyny?
Ja sobie tak czytam co piszecie ciekawego, ale sama nie mam czym sie pochwalić, a i smedzic tez nie chce... U mnie nic nadzwyczajnego - 7 dpo, tempka bez większych zmian :) zdaje się że czekam na @ ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny!

Staramy się o dzidziusia już 2,5 roku, jesteśmy po wszelkich możliwych badaniach, 2 próbach inseminacji - bezpłodność idiopatyczna, wszystkie wyniki super. Mamy po 37 lat i lekarz rozkłada ręce. Zaglądałam już tutaj kiedyś, ale to nie była jeszcze na mnie pora. Teraz czuję, że chciałabym czasami móc pogadać o tym nie z kimś bliskim, kto nie wie o czym mówię, ale z kimś kto doskonale mnie rozumie. Mogę się do Was dołączyć?

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Staramy się o dzidziusia już 2,5 roku, jesteśmy po wszelkich możliwych badaniach, 2 próbach inseminacji - bezpłodność idiopatyczna, wszystkie wyniki super. Mamy po 37 lat i lekarz rozkłada ręce. Zaglądałam już tutaj kiedyś, ale to nie była jeszcze na mnie pora. Teraz czuję, że chciałabym czasami móc pogadać o tym nie z kimś bliskim, kto nie wie o czym mówię, ale z kimś kto doskonale mnie rozumie. Mogę się do Was dołączyć?
Witamy. Mysle, ze kazdy moze tu znalez miejsce dla siebie :) dziewczyny sa kochane i wspieraja jak malo kto.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry