reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny [emoji6] ja dzisiaj byłam na badaniu krwi , miałam pobierana morfologię, tsh i glukozę wiec zobaczymy.. gin kazala głównie skupić sie na tsh bo moze przez to się nie udaje..
ja po waszych namowach zmierzyłam dziś temperaturę na dole i trochę sie zdziwiłam bo 37,3 [emoji849] moze cos źle zmierzyłam? Trzeba coś odjąć? Nigdy takiej temp nie miałam.. pózniej innym zmierzyłam w ustach i 36,95
Gabrika, ja tez tak mam ze jak sie wkurzam na mojego M to kończę ze staraniami ale zawsze jak się zaczynaja płodne to chce działać [emoji12] to jest silniejsze ode mnie haha. Chociaż teraz w marzec odpuścimy [emoji6]
Lanvin, hmm dziwna ta temperatura.. chyba jeszcze owu przed tobą..
Bulbasek, Spark dopiero popołudniu? A ja juz tu czekam i czekam [emoji30][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podoba mi się Twoja temperatura :)

reklama
Hehe dokładnie.
A z urlopem to problem bo nie możemy się zdecydować. Najchętniej wszędzie[emoji2]
Jak znajomi się namyślą to Islandia. Jak nie to może Gruzja, albo Bośnia..... albo może tak z czapy Meksyk. Nie wiem. Lubimy aktywny wypoczynek. Plaża dla nas jest nudna max 3 dni.

Meksyk też mi się marzy, ale mój M nie pojedzie bo tam mafia i narkotyki :p choć ostatnio w akcie desperacji powiedział, że może i do Egiptu pojechać, byle by już chcieć pojechać i odpocząć :D

My lubimy wakacje tak pół na pół: aktywnie i wypoczynek. Dlatego chciałabym pojechać gdzieś gdzie też coś zobaczę. Marzy mi się też Kuba, albo Mauritius - ale to już fortunę kosztuje :/ no i gdzieś z tyłu głowy mam to, że do kwietnia to jeszcze wiele się może wydarzyć i jak się uda że będę w ciąży, to nie wiem czy długi (8 godzin) lot jest wskazany...

export.jpg

Na chwilę obecną wygląda to tak :)

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    274,2 KB · Wyświetleń: 286
U nas cykl stracony, betka 10dpo 0.1 :( a temperaturka podniesiona, myślalam ze wróży dobrze :( Dziewczynki czy któraś wspomagała partnera podczas staranek suplami dla mężczyzn? Znalazłam cos takiego Fertilman plus i zastanawiam się czy nie zakupić... może nie zaszkodzi a troche pomoże... Co myślicie?

Piszecie o podróżach... Teraz tak myśle że przydałby mi sie wyjazd gdzies daleko żeby odetchnąc. Może odpuściłabym trochę i by pykło akurat :)

Meksyk też mi się marzy, ale mój M nie pojedzie bo tam mafia i narkotyki [emoji14] choć ostatnio w akcie desperacji powiedział, że może i do Egiptu pojechać, byle by już chcieć pojechać i odpocząć :D

My lubimy wakacje tak pół na pół: aktywnie i wypoczynek. Dlatego chciałabym pojechać gdzieś gdzie też coś zobaczę. Marzy mi się też Kuba, albo Mauritius - ale to już fortunę kosztuje :/ no i gdzieś z tyłu głowy mam to, że do kwietnia to jeszcze wiele się może wydarzyć i jak się uda że będę w ciąży, to nie wiem czy długi (8 godzin) lot jest wskazany...
Dokładnie takie same obawy mam przed meksykiem. Maauritius[emoji7] myślałam o Madagaskarze ale tam najlepiej w styczniu, a że jestem optymistką to w 3 trmestrze odpada[emoji12] .
Jak bym miała czekać z urlopem bo ciąża to bym była bardzo nieszczęśliwa.
Da się podróżować tanio. Bilety w promo i lecimy[emoji1] ja żyje żeby podróżować[emoji12]

Cześć, wszystkim życzę udanych Walentynek!❤:) i proszę tam dzisiaj poszaleć jeśli jest taka możliwość. :D
Dawno mnie tu nie było muszę troche nadrobić. :)
Dzisiaj zaczynam przygodę z testami owu, póki co wyszedł negatyw, według mojego kompika owu powinna być za 3 dni, ale szczerze wątpię przy tych nieregularnych cyklach. Ale zobaczymy. :)
Dzisiaj mam wolne, idę ogarniac domek a potem do sklepu cos kupić mojemu Ł. :)

Hej dziewczyny [emoji6] ja dzisiaj byłam na badaniu krwi , miałam pobierana morfologię, tsh i glukozę wiec zobaczymy.. gin kazala głównie skupić sie na tsh bo moze przez to się nie udaje..
ja po waszych namowach zmierzyłam dziś temperaturę na dole i trochę sie zdziwiłam bo 37,3 [emoji849] moze cos źle zmierzyłam? Trzeba coś odjąć? Nigdy takiej temp nie miałam.. pózniej innym zmierzyłam w ustach i 36,95
Gabrika, ja tez tak mam ze jak sie wkurzam na mojego M to kończę ze staraniami ale zawsze jak się zaczynaja płodne to chce działać [emoji12] to jest silniejsze ode mnie haha. Chociaż teraz w marzec odpuścimy [emoji6]
Lanvin, hmm dziwna ta temperatura.. chyba jeszcze owu przed tobą..
Bulbasek, Spark dopiero popołudniu? A ja juz tu czekam i czekam [emoji30][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basiu, Twoja temperatura jest bardzo pokrzepiajaca :) trzymam kciuki! Który dziś dc? Ja już sama tu w pracy z nogi na noge przebieram. :)

Hehe dokładnie.
A z urlopem to problem bo nie możemy się zdecydować. Najchętniej wszędzie[emoji2]
Jak znajomi się namyślą to Islandia. Jak nie to może Gruzja, albo Bośnia..... albo może tak z czapy Meksyk. Nie wiem. Lubimy aktywny wypoczynek. Plaża dla nas jest nudna max 3 dni.
To u mnie podobnie z tym urlopem. Ogólnie ze mnie typ kanapowca ale wakacje muszą być aktywne. Leżenie na plaży nie dla mnie. Tylko ze ja mam problem z samolotem, a więc wiele ciekawych opcji odpada.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Dokładnie takie same obawy mam przed meksykiem. Maauritius[emoji7] myślałam o Madagaskarze ale tam najlepiej w styczniu, a że jestem optymistką to w 3 trmestrze odpada[emoji12] .
Jak bym miała czekać z urlopem bo ciąża to bym była bardzo nieszczęśliwa.
Da się podróżować tanio. Bilety w promo i lecimy[emoji1] ja żyje żeby podróżować[emoji12]

Ja mam dokładnie tak samo :):):) gdyby nie to, że mamy też inne plany na które potrzebujemy oszczędzić trochę kasy, to mogłabym podróżować non stop!

Nie chcę podporządkować wszystkich planów pod "a co jeśli się uda...", ale też nie chcę przesadzić w tzw "drugą stronę". Dlatego muszę rozeznać jeszcze opcję połączenia na wiosnę Barcelony + Majorki. Co prawda nie będzie tak mega ciepło jeszcze, ale będzie przestrzeń na zwiedzanie i wypoczynek w pięknym krajobrazie :) No i może udałoby się nam załapać na mecz Barcelony - M. byłby niebo wzięty!

Do góry