reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane, czy to owu? Temperatura dziś podskoczyła o ponad 0,2. Nie czułam żadnego jajnika, może delikatnie przedwczoraj jak się godzilismy [emoji14]

1486793180-aaaaaa.png

relgx1hpw702se3x.png

Kochane, czy to owu? Temperatura dziś podskoczyła o ponad 0,2. Nie czułam żadnego jajnika, może delikatnie przedwczoraj jak się godzilismy [emoji14]

1486793180-aaaaaa.png

relgx1hpw702se3x.png

Wyglada, ze tak[emoji106][emoji1364] tzn wczoraj, dzien przed skokiem. Widze serduszko wiec trzymam kciuki[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może powiem tak.. nie będziemy liczyc, myśleć, mierzyć itd. Będziemy się kochać bez zabezpieczenia, ale i bez spiny i planowania. Związane to jest też z tym, że zrobiła się mega d..pa u mnie w pracy i mam mega stresów i muszę odczekać z dwa miesiące, żeby wszystko się ulozylo
Może akurat traficie przez to nie staranie O:)[/QUOTE]
Może i tak:happy:

Zobacz załącznik 794738

Dziewczynki, chyba nikt nie poprawił w międzyczasie tabelki, a ja nie miałam jak. Dziewczyny, które są na czerwono, podajcie dane do tabelki, proszę :) Oznaczcie mnie w poście, to będzie mi łatwiej znaleźć później :)

Ja prawdopodobnie przenosze się do tabelki zafasolkowanych ❣️ w poniedziałek wizyta u lekarza więc się upewnie [emoji6] ale @ nie ma i test który robiłam pozytywny [emoji38]

No i nie zadzwonili do mnie wczoraj z wynikami, teraz muszę przeżyć weekend i w pon wdepnę do office zapytać jak długo to jeszcze zajmie, bo chyba osiwieje[emoji15]

A kiedy mialas dokladnie te badania robione? U nas na ich wynik czeka sie cos kolo 10-20dni roboczych a calosc do szczegolowej analizy wysylana jest za ocean ;-)

Ja prawdopodobnie przenosze się do tabelki zafasolkowanych ❣️ w poniedziałek wizyta u lekarza więc się upewnie [emoji6] ale @ nie ma i test który robiłam pozytywny [emoji38]

Gratuluje, ale jesli @ mialas miec dzis to w pon nic nie bedzie jeszcze widac :) wiem, bo sama poszlam do gina w dniu testu, ale ja musialam isc po leki na podtrzymanie

reklama
Do góry