reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny mam pytanko. Na ile przed@ spada temp? Do @dwa dni a temperaturę mam na poziomie 37,32 od kilku dni waha się na tym przedziale.
To bardzo dobry znak! Może zatestuj jutro :) czy czekasz na termin @?

relgx1hpw702se3x.png

Nessi ale fajniusie te maluchy [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] super się na nie patrzy :)))) nie martw się są zdrowe na bank.

reklama
Spark, mnie ten dong kusi ale po pierwsze- dziewczyny były prędzej a po drugie ja nie umiem połykać tabletek [emoji23] zreszta jak teraz się nie uda to zrobię 2-3 miesiące przerwę a potem moze kupie [emoji16]
Dziewczyny u mnie jest podobnie! Moj M dużo gada a seksu to mu się najczęściej chce wlasnie jak nie moge albo jak mam już sucho przed @.. teraz przytulanki były 8,9,12,14,15 a owu była raczej w 15dc wczoraj juz od 21 spał [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to cykl obstawiony raczej dobrze co

Do góry