NeSSi
Moderatorka
10 tc wedle OM
9 tc wedle usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 tc wedle OM
O [emoji307] [emoji307] [emoji307] jakie cudne. Nic się nie martw , będzie dobrze. Należy Ci się [emoji8] [emoji8] [emoji8]Ja po wizycie ...dzieci ruszają się jak szalone ...
Niestety muszę iść do endokrynologa bo mam za niskie TSH
I dostałam skierowanie na testy prenatalne w tym test PAPPA ...sram po gaciach :/
Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681
To chyba indywidualna kwestia, zwykle 2-3 dni przed @, a niektórym nawet 1 dzień przed.Dziewczyny mam pytanko. Na ile przed@ spada temp? Do @dwa dni a temperaturę mam na poziomie 37,32 od kilku dni waha się na tym przedziale.
O jejku, jak on mi poprawia humor , jest cudowny.
hej cioteczki
Nie mam testupoczekam chyba, bo jakoś nie nastawiam się na ten cykl, bo czekam na laparotak mi się teraz na rozkmine wzięłoTo bardzo dobry znak! Może zatestuj jutro czy czekasz na termin @?
No to cykl obstawiony raczej dobrze coSpark, mnie ten dong kusi ale po pierwsze- dziewczyny były prędzej a po drugie ja nie umiem połykać tabletek [emoji23] zreszta jak teraz się nie uda to zrobię 2-3 miesiące przerwę a potem moze kupie [emoji16]
Dziewczyny u mnie jest podobnie! Moj M dużo gada a seksu to mu się najczęściej chce wlasnie jak nie moge albo jak mam już sucho przed @.. teraz przytulanki były 8,9,12,14,15 a owu była raczej w 15dc wczoraj juz od 21 spał [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom