reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

tak.. poki @ nie ma jest nadzieja.. na razie nie przyszla, pewnie bedzie jutro jak na złość..
dzisiaj mnie cyce lekko zaczely bolec. w dzien @ to juz chyba powinny przestawac bolec, stad mysle, ze sie przesunie. temp u mnie spadla z ponad 37 na 36.77.

reklama
Nic nie mówię:) na pewno nie przez najbliższe tygodnie :) i chcę pracować jak najdłużej się da :)
A Ty masz umowę o pracę, czy jak to u Ciebie wygląda?

relgx1hpw702se3x.png

@basia89 @MartaBarbaraWeronika tak dzisiaj... po pracy jadę i pewnie poczekam w kolejce z 2h więc myślę o 18.30 będzie wiadomo co i jak, a o 15 wynik bety...
@Luxuorius ja tylko na słodkie ochoty nie mam, za to mięsko i inne to mmrrrr :D
Rosolek też bym znów zjadła, choć miałam w nd :p
@Lanvin a Ty się szybko godzić :D a wiadomo co jest najlepsze na zgodę :p
@MartaBarbaraWeronika ja też tak z testem przeciagalam mimo, że miałam w domu, bo byłam pewna, że biel będzie a tego już mi się nie chciało oglądać :p zresztą dwóch też się bałam zobaczyć także no... :p
mi nie wchodzilo na poczatku ciazy nic procz rosolu i macznych potraw :)

Sasasasasasa [emoji48] mialam genialny plan z tym nerdowskim wyjazdem do Brukseli [emoji48] pod koniec miesiaca sa dzieciowe targi w ... Amsterdamie [emoji7][emoji173][emoji33]

A tak na marginesie, jazda autem po Brukseli to jest jakas masakra!!! Narzekalam na centrum Amsterdamu a przy Brukselskich rozwiazaniach drogowych, Amsterdam to cudowne miasto dla kierowcow porownujac do Brukseli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Heheh pisałam o tym wlaśnie wczoraj ze jakbym jeszcze miałam temperature mierzyc to bym chyba całkiem ześwirowalam .... i tak stało sie dziś rano zmierzylam temperature i byla 37,2 ale taki jednorazowy pomiar nic nie oznacza a.caly miesiac mierzenia obserwacji itd to nie na moją głowę dzis tak tylko sobie rano z ciekawości ten termometr "tam" włożyłam :laugh2::laugh2::laugh2: o matko pierwszy raz cos sobie tam sama wkladalam :-D:-D az sie bałam ze jeszcze mi sie to spodoba hahahah
Temperatur a ładna[emoji2]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć :)

Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć :)
Olej z wiesiolka na sluz, ale dong na tyle go poprawia, ze nie ma sensu moim zdanieem. Mi zresztą wiesiolek nie pomogl :) witamine d bym tez brala naa Twoim miejscu!! :) ahhh ale super!

reklama
Do góry