reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, do in vitro. Wiedział o gorączce, i kazał nie czekać z badaniem.. ciekawe co powie na te wyniki..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
A kiedy masz wizytę ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
@Chebbay piękny widok! Gratulacje

@bertha nadzieja jeszcze jest. Faszeruj swojego wit. C. My wyników morfologii jeszcze nie dostaliśmy.

@Emsi Leo słodziak

@Jola8986 super! Staraj sie rozmawiac z tą polką po niemiecku, zobaczysz jaki będziesz miała szybki progres w języku. Ja chodziłam na intensywny półroczny kurs, 5 dni w tyg. 5 h dziennie. Ale na przerwach rozmawialiśmy po angielsku z innymi uczniami. Rozumiałam bardzo dużo, co starczyło mi na podjęcie pracy w zawodzie. Ale swobodne wysławianie sie przyszło z czasem jak byłam otoczona językiem codziennie właśnie w pracy [emoji1]

M ma się umówic w poniedziałek do urologa na posiew, bo wyczytałam, że na upłynnienie mają wpływ bakterie. W innym wypadku ponoć nie ma szans na naturalne zapłodnienie[emoji20] mimo innych pięknych wyników i będzie wymagana inseminacja. Ja przełożyłam lekarza na 16 lutego to zobaczymy czy mój prawy jajnik coś wyprodukował[emoji1] .
Poza tym w końcu i mnie zaatakowało. Zatoki bolą, więc leżę i się inhaluję. Ehh czemu na weekend mnie bierze[emoji35] .
Miłego weekendu dziewczynki[emoji4]

@bertha a datę in vitro już masz?? Bo jeśli nie to z 8 tyg powtórzcie znowu badanie nasienia. To już Brdzie 12tyg po gorączce wiec wyniki powinny wrócić do normy ... ale Boże 90ml wcześniej oj kurde [emoji849][emoji849] aż dziwnie się takie wyniki ogląda gdy mój ma na wynikach od 18 do 33ml .... ( co 3msc ma robione i zawsze inaczej pokazuje ) a porofilogia to i tak dobra ! Mimo ze spadła. Bo skoro ilość plemników spadła to i morfologia. Wiadomo ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay super, cudowności, slicznosci ❤ Juz teraz będziesz spokojniejsza ☺

@bertha tak, Polka jest mama która siedzi z dziećmi w domu i która je urodziła ☺

@Emsi* jakie cudo :-) :)Zakochałam się

@Spark pracowałam w przedszkolu, wiec wiem na co się pisze :biggrin2: I chyba właśnie tego mi brakowało :tak:

A co się dzieje z @marc ? Czy to teraz miała jechać do spa?
Ja miałam praktyki w przedszkolach jak studiowałam pesagogike, a od 9 lat pracuję jako opiekunka dziecięca, z 1,5 roczną przerwą :) uwielbiam to mimo wszystko!

A kiedy masz wizytę ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

W środę. Jejku, jak bym chciała zeby @ nie przyszła i zobaczyć minę mojego gina jak pyta "ostatnia miesiączka?" pochylony z długopisem nad kartka papieru, a ja odpowiadam 10 stycznia... ech, marzenia.. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Cheebay piękne cudowności kochane,a pamiętam jak czekałaś na@a a tu niespodzianka,całuje i bądź dobrej myśli

Dziewczyny ja w pracy dostałam @ :(
31 dc, a od kwietnia ubiegłego roku miałam cykle 26-29. Teraz jak na złość, cykl się wydłużył, złośliwość losu.

Ja miałam tak samo, jestem zero jedynkowa, jak nie chciałam to znaczy, że miałam argument: wiek, praca, pensja, mieszkanie itd. Jak już chce to na 100% i od zaraz, no ale cóż. Co nie znaczy, że po pierwszym szoku, bym się nie cieszyła, oczywiście, że tak, ale teraz czuje się gotowa i podchodzę do tego na spokojnie.

Miałam tak, samo (mój kalendarzyk), a dzisiaj @.
Przykro z tą @ , ale powodzenia w kolejnym

reklama
Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
9f26c65490294e43523ec879e3cf3bf2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow slicznosci

Do góry