reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
9f26c65490294e43523ec879e3cf3bf2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i super! Nie mogło być inaczej[emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cudowne wiadomosci!!! :):) ale piękne zdjecia :):*

Ślicznotek :):):)

U mnie 12dpo, negatyw. Jednak moje przeczucie po raz kolejny mnie okłamało.. @ w poniedziałek.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Bertha do @ jeszcze dwa dni!!! Nie każdemu wychodzi przed terminem. Trzymam kciuki

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja w pracy dostałam @ :(
31 dc, a od kwietnia ubiegłego roku miałam cykle 26-29. Teraz jak na złość, cykl się wydłużył, złośliwość losu.

Ja miałam tak samo, jestem zero jedynkowa, jak nie chciałam to znaczy, że miałam argument: wiek, praca, pensja, mieszkanie itd. Jak już chce to na 100% i od zaraz, no ale cóż. Co nie znaczy, że po pierwszym szoku, bym się nie cieszyła, oczywiście, że tak, ale teraz czuje się gotowa i podchodzę do tego na spokojnie.

Miałam tak, samo (mój kalendarzyk), a dzisiaj @.

Ja też z Krakowa :happy:

z tego co piszesz to super praca uwielbiam takie klimaty :D moja firma aspiruje do korpo, ale jeszcze jej daleko...

Mąż się super zachował :) Ale na pewno mu przykro, takie sytuacje zawsze powodują uczucie bycia między młotem, a kowadłem :(

Nareszcie jakaś krakowianka :)))

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry