reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@nimitii przykro mi. Cały czas wierzyłam i trzymałam mocno zaciśnięte kciuki.[emoji22]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
I co konkretnie robisz? Jakie masz zadania? Fajna sprawa, zawsze marzyłam o takiej pracy :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zajmuję się programami dotyczącymi bezpośrednio portfolio szkoleń (wewnętrzne i dla Klientów).
Moim głównym zadaniem jest zarządzanie zmianami dot. tych szkoleń, usprawnianiem różnych metod organizacji tych szkoleń, budowania materiałów itp itd + koordynacja pracy różnych zespołów, aby to wszystko wdrożyć w życie + szkolenie instructorów, aby wiedzieli co i jak mają robić. Na nudę nie narzekam, ale jest to bardzo wymagające :)

Jeżeli Cię interesuje taka praca, to śmiało polecam! Program Managerowie zajmują się przeróżnymi programami od IT, po zarządzanie eventami itp :)

kobietki a jak to jest ze współżyciem w czasie ciąży ?
Musisz zapytać gina. Ja w pierwszej ciąży nie miałam przeciwwskazań i lekarz co wizytę powtarzał że można. To od drugiego trymestru zaczęliśmy bo bardzo się stęsknilismy za soba i jak dla mnie sex w ciąży był bardzo przyjemny i miałam na to ochotę i mój M też. W 1 trymestrze nie wapolzylismy bo najpierw bóle a potem takie fatalne samopoczucie że nie miałam najmniejszej ochoty ani nawet sily przez wymioty, ale od 2 trymestru to już tak jak pisałam. Ale musisz zapytać lekarza bo każdy przypadek jest inny :)

Ja zajmuję się programami dotyczącymi bezpośrednio portfolio szkoleń (wewnętrzne i dla Klientów).
Moim głównym zadaniem jest zarządzanie zmianami dot. tych szkoleń, usprawnianiem różnych metod organizacji tych szkoleń, budowania materiałów itp itd + koordynacja pracy różnych zespołów, aby to wszystko wdrożyć w życie + szkolenie instructorów, aby wiedzieli co i jak mają robić. Na nudę nie narzekam, ale jest to bardzo wymagające :)

Jeżeli Cię interesuje taka praca, to śmiało polecam! Program Managerowie zajmują się przeróżnymi programami od IT, po zarządzanie eventami itp :)

Ciekawe :)
A co trzeba skonczyc czy umiec aby byc takim projekt menagerem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

Od jakiegoś czasu czytam forum i chyba czas najwyższy się odezwać :)

Staramy się niedługo tak naprawdę, bo raptem 2-3 cykle ale jednak.
W zasadzie od razu mam pytanie, jeśli mogę - od mniej wiecej 2 dni po owulacji (stwierdzonej "na oko" po objawach. Nie jestem monitorowana) bardzo bolały mnie sutki (budziłam się w nocy z tego powodu), doszlo ciągnięcie w pachwinach kilka dni temu i ćmienie w dole brzucha. Termin @ mam na dzisiaj w zasadzie i testy sztuk dwie wykazały w zasadzie nic (jeden czysty, drugi z cieniem cienia cienia). Rano dostałam brązowego plamienia (zostało na papierze), myślałam że @ przyszła ale ucichło. Brzuch ćmi, piersi bolą już tylko po boku. I teraz moje pytanie:
Myślicie, że to moment na wizytę na IP (moj gin dopiero w pon) czy jestem wariatką i mam im głowy nie zawracać i czekać co będzie?

Hej,

W zasadzie od razu mam pytanie, jeśli mogę - od mniej wiecej 2 dni po owulacji (stwierdzonej "na oko" po objawach. Nie jestem monitorowana) bardzo bolały mnie sutki (budziłam się w nocy z tego powodu), doszlo ciągnięcie w pachwinach kilka dni temu i ćmienie w dole brzucha. Termin @ mam na dzisiaj w zasadzie i testy sztuk dwie wykazały w zasadzie nic (jeden czysty, drugi z cieniem cienia cienia). Rano dostałam brązowego plamienia (zostało na papierze), myślałam że @ przyszła ale ucichło. Brzuch ćmi, piersi bolą już tylko po boku. I teraz moje pytanie:
Myślicie, że to moment na wizytę na IP (moj gin dopiero w pon) czy jestem wariatką i mam im głowy nie zawracać i czekać co będzie?

Jestes wariatka ;) serio nie ma powodu aby isc na IP, wysmieja Cie albo co gorsza opiernicza :p

Gin nic Ci nie powie w poniedzialek, kaze zrobic bete bo na tak wczesnym etapie to tylko beta powie czy jes ciaza czy nie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,

Nie masz co iść na izbę bo cię wygonia z niej. To może być plamienie implantacyjne poczekaj czy ustanie jal ustanie zrób hcg w poniedziałek a jak się rozkręci to wiedz co to :) trzymam kciuki

Do góry