dziękujęW dzień owu lekko spada (ale to nie jest reguła) a po owu rośnie i rośnie[emoji2] a chwilę przed, lub pierwszego- drugiego dnia nowego cyklu spada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujęW dzień owu lekko spada (ale to nie jest reguła) a po owu rośnie i rośnie[emoji2] a chwilę przed, lub pierwszego- drugiego dnia nowego cyklu spada.
W życiu sie nie doczekam serio :-(
Gratuluję!Hej dziewczyny
Przychodzę z rana z dobrymi wieściami. Pewnie większość z Was mnie wgl nie kojarzy bo udzielałam się na forum może z miesiąc, ale co tam, przynajmniej prześlę trochę pozytywnej energii!
Zobacz załącznik 793910
A tak liczyłam że się udało Nie smuć się na pewno w kolejnym się uda A który to cs ?
Gratuluję! :-)Hej dziewczyny
Przychodzę z rana z dobrymi wieściami. Pewnie większość z Was mnie wgl nie kojarzy bo udzielałam się na forum może z miesiąc, ale co tam, przynajmniej prześlę trochę pozytywnej energii!
Zobacz załącznik 793910
Nie znam się na tych badaniach ale fajnie się tak wzdłuż i wszerz przebadac będziesz mieć pewność że wszystko jest okHej dziewczynki.
Ja juz po wywiadzie z asystentka i po wizycie u ginekologa.
Na USG wszystko okej, powiedziala, ze male prawdopodobienstwo zrostow ale przy takich objawach chce to sprawdzic.
Wlasnie dostalam terminy badan.
24 lutego kolposkopia
28 lutego histereskopia
@arrow92 eee tam, dobre zdjecie wybralam, wiekszosc jakich mam nie nadaje sie dla ludzkosci [emoji23]
Niemniej, dziekuje za komplement [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
5 teraz bedzie .....