Karolka2106
Fanka BB :)
O, widzę że już pazdziernikowe mamusie się pojawiły... jejku jak ten czas leci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :* u Nas w tym miesiącu staranek nie było bo brałam leki i nie mogliśmy ale w tym już zaczynamy pełna gębą i mam nadzieje ze juz nie przerywamyPrzykro mi ale przejdzie @ i powodzenia w nowym cyklu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tobie też niedługo będziemy gratulowac jak każdej z was [emoji2]Dziękuję :* u Nas w tym miesiącu staranek nie było bo brałam leki i nie mogliśmy ale w tym już zaczynamy pełna gębą i mam nadzieje ze juz nie przerywamy
A ja Ci chyba Kochana nie pogratulowałam, ciąży, więc gratuluję! :* <3 i bardzo się cieszę
Dzięki @Emsija Was czytam i kontroluje sytuacjeCzekam na Wasze pozytywne testy Twoje @Spark @bertha i reszta ! @nimitii doczekałam !!!ja mam tyle teraz na głowie ze serio odpuściłam. Aż dziwne na mnie ... w każdym razie oczywiście temat się przewija ale już nie świruje tak bardzotylko żeby czas leciał szybciej do czerwca ... Ehhoglądałam fajny blog na yt (ivfchic) @bertha sporo można się dowiedzieć ;-) i trochę tez się uspokoiłam ;-) zobaczymy jak Brdzie. ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
7,8,9,13 rano,13 wieczorem,14 rano,14 wieczorem i planuje jutro wieczorem tj 16 dc :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie jest wszystko dobrzemdłości żadnych - chyba to cisza przed burza
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bierzesz owitrelle na pęknięcie pecherzyka,
Melduję, że z 15 dniowym spoznieniem dzisiejszej nocy w moje progi zawitała ciotka z Ameryki..... @ jedna jednak przyjechala.... Pierwszy raz w mojej ponad 31 letniej egzystencji tak późno Wygląda na to że chyba rzeczywiscie owulacja opóźnila mi się jakieś 2 tyg i klucie prawego jajnika wtedy kiedy powinnam dostać @ to była owulacja. Stąd okres dopiero po takim czasie. Dla pewności wybiorę się do gina za jakieś 1.5 tyg na przegląd czy nie ma to jakiejś ewidentnej przyczyny np torbiel etc. Mimo że to nie ciaza to w sumie cieszę się że wkoncu dostałam @ bo to czekanie w zawieszeniu mnie dobijalo.
@StorAnia mi też się wydało niezbyt miłe co napisałaś ale domyślam się że nie miałaś nic złego na myśli
A ja melduje ze dzisiaj przyszedł okres w 39 dniu cyklu... już panikowalam że znów nie przyjdzie ale ostatecznie nie jest źle w porównaniu do poprzedniego cyklu.
Zamówiłam piękne kubeczki do parzenia ziółek i od jutra będe pić z moim mężusiem bo dzisiaj jestem u rodziców a ziółka w domu.
Bardzo bym chciała żeby wszystko się unormowalo z tym cyklem no i oczywiście wkrótce zaskoczyć..... ciekawe czy to się uda.... wierzę że ziółka pomogą.
Dziękuję :* u Nas w tym miesiącu staranek nie było bo brałam leki i nie mogliśmy ale w tym już zaczynamy pełna gębą i mam nadzieje ze juz nie przerywamy
A ja Ci chyba Kochana nie pogratulowałam, ciąży, więc gratuluję! :* <3 i bardzo się cieszę
Życzę cudownego prezentu [emoji173]Czytam Was na bieżąco, ale nie zawsze daję radę odpisywać. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i cieszę się z każdych nowych II kreseczek. My jesteśmy w trakcie 3cs, termin @ 22 lutego około. 26go lutego kończę 32 lata, byłby cuuudowny prezent urodzinowy :-)
Nie przejmuj sie jak ma się udać to się uda musimy wierzyć kochana plemniki żyją 72godzNo i cholerka ominęlismy owulacje. Bylo natomiast dzien przed i dzien po, czyli tak jak ostatnim razem po ktorym wyszla klapa. Przy tym drugim cyklu staran odpuscilam, Cisnienie zeszlo. Bol znow byl nie po tej stronie co trzeba, lewego jajnika, czyli tam gdzie brak jajowodu. Kwas foliowy poszedl w odstawke. Wczoraj bylo wino, a dzis kawa. Nic raczej z tego nie bedzie.
A y mnie 8,12 na 13dc,14,zastrzyk 12 musi się udaćJa juz po przytulankach
Idę spac bi padam
Wiec przytulanki 8,9,10,12,13,15 no i 16 jutro
Mam nadzieję ze cos z tego bedzie.
Antonina testujemy razem