Niejedna z takiego cienia na porodowce lądowala [emoji1] ja bym powtórzyła za 2 dni, a ile masz do @?Dziewczyny. .
Zrobiłam dzisiaj rano test, ale wyszedł mi negatywny. Po godzinie czasu chciałam go wyrzucić i zauważyłam to.
Brać to pod uwagę, czy nie bardzo? Obstawiam raczej ze to reakcja chemiczna. miała któraś tak?
reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Kurcze, nie obraź się kochana, ale co to za przyjaciółki, które się obrażają, bo nie chciałaś zapeszać? Powinny Cię zrozumieć i wesprzeć, a nie strzelać fochem. Zachowały się hak gowniary, a nie dorosłe dziewczyny... Tule [emoji8]Wiecie co? Głupia jestem zrobiłam znowu dzisiaj test (5ty w tym cyklu) i już nie mam złudzeń! Jeżeli w 36 dc test wychodzi negatywny, to nie ma się już na serio łudzić, że cokolwiek z tego będzie... Masakra jakaś Nie jestem nawet w połowie drogi jaką wiele z Was przeszło, a już totalnie tego nie ogarniam emocjonalnie...
Już w piątek nie wytrzymałam i powiedziałam moim przyjaciółkom, że staramy się z M. o dziecko... myślałam, że jak wyrzucę z siebie te wszystkie obawy, które mam i to jak bardzo brakuje mi cierpliwości, to dostanę od nich jakiekolwiek wsparcie... i wiecie co? Obraziły się, że im dopiero teraz mówię... musiałam się tłumaczyć, dlaczego nic się nie przyznałam. I od piątku owszem kontaktujemy się, ale żadna nie podjęła tematu na nowo... Żałuję, że w ogóle im o tym mówiłam ale jak zwykle ja to muszę wszystko wypaplać...
Karolka2106
Iza ja wierze ze po tym wszystkim co przeszlas w koncu Ci sie udaDokładnie. Jestem tego samego zdania że nie można się poddawać. Miałam owszem chwilę załamania już nie raz,i chciałam zrezygnować ze starań ale dzień dwa i przechodziło. Walczę dalej. Co ma być to będzie. Ale jeśli w tym roku się nie uda,to podjęłam decyzję że kończę starania i sprawie mojej córeczce ukochanego psiaka. Ona marzy o piesku.
Bądźmy twarde i walczmy aż do konca!!
@Luxuorius to fajnie ze juz spokojniej i ze umiesz rozpoznac czego Mały potrzebuje
@Paraplu ja uwazam ze bardzo mądrze robisz, najlepiej upewnic sie ze wszystko jest dobrze ja tez musialam zrobic przerwe w staraniach ze wzgledu na leki, a dzisiaj skończyłam ostatnia tabletkę, czekam na @, zaczynam pic ziolka i wracam do działania. Serce bolało jak diabli ale jakoś przezylam hehe
Zrób test a z beta poczekaj[emoji2]Myślałam żeby na betę iść ale chyba nie ma to sensu. No właśnie do @ mam jakieś 2-3 dni.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
Kurcze, nie obraź się kochana, ale co to za przyjaciółki, które się obrażają, bo nie chciałaś zapeszać? Powinny Cię zrozumieć i wesprzeć, a nie strzelać fochem. Zachowały się hak gowniary, a nie dorosłe dziewczyny... Tule [emoji8]
Wiem, masz rację... Ja mam wrażenie, że one tego nie potrafią zrozumieć, bo same nie mają ani partnerów, ani mężów... PRzez długi czas ja mówiłam, że dzieci jeszcze nie, że jeszcze nie... i może je to po prostu zaskoczyło? Tak czy inaczej spodziewałam się, tak jak piszesz, troche więcej wsparcia z ich strony...
evelinia
Brać pod uwagę i jeszcze raz za testować koniecznieDziewczyny. .
Zrobiłam dzisiaj rano test, ale wyszedł mi negatywny. Po godzinie czasu chciałam go wyrzucić i zauważyłam to.
Brać to pod uwagę, czy nie bardzo? Obstawiam raczej ze to reakcja chemiczna. miała któraś tak?
asia333podlasie
Joaszka ja chodze do dr Świąteckiej ona zajmuje sie nieplodnoscia chodz ja nie mam z tym problemu. Ona przyjmuje na ul Podleśnej ale tylko prywstnie w Bocianie whkonuje zabiegi super lekarz jak dla mnie.
Ja jedna ciaze poronilam teraz jestem w 24 tyg ciazy . Ile masz lat? Wiesz drugi cykl to jeszcze nie dlugo.
Ja jedna ciaze poronilam teraz jestem w 24 tyg ciazy . Ile masz lat? Wiesz drugi cykl to jeszcze nie dlugo.
Powtórzę za 2 dni
Ale ile bym się testów nie narobiła to ten wyszedł pierwszy raz taki.
reklama
Po to tu jesteśmy kochana główka w góręWiecie co? Głupia jestem zrobiłam znowu dzisiaj test (5ty w tym cyklu) i już nie mam złudzeń! Jeżeli w 36 dc test wychodzi negatywny, to nie ma się już na serio łudzić, że cokolwiek z tego będzie... Masakra jakaś Nie jestem nawet w połowie drogi jaką wiele z Was przeszło, a już totalnie tego nie ogarniam emocjonalnie...
Już w piątek nie wytrzymałam i powiedziałam moim przyjaciółkom, że staramy się z M. o dziecko... myślałam, że jak wyrzucę z siebie te wszystkie obawy, które mam i to jak bardzo brakuje mi cierpliwości, to dostanę od nich jakiekolwiek wsparcie... i wiecie co? Obraziły się, że im dopiero teraz mówię... musiałam się tłumaczyć, dlaczego nic się nie przyznałam. I od piątku owszem kontaktujemy się, ale żadna nie podjęła tematu na nowo... Żałuję, że w ogóle im o tym mówiłam ale jak zwykle ja to muszę wszystko wypaplać...