reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Być może to jest to, że tego nie rozumieją. A w jakim są wieku? Tak, czy siak, jak będziesz miała okazję, to porozmawiaj z nimi na spokojnie i powiedz, że jest Ci przykro, że jak za dużo osób wie, to jest większa presja, może w końcu zrozumieją o co chodzi :-)Wiem, masz rację... Ja mam wrażenie, że one tego nie potrafią zrozumieć, bo same nie mają ani partnerów, ani mężów... PRzez długi czas ja mówiłam, że dzieci jeszcze nie, że jeszcze nie... i może je to po prostu zaskoczyło? Tak czy inaczej spodziewałam się, tak jak piszesz, troche więcej wsparcia z ich strony...
Też tak uważam, niejedna tutaj z takich cieni już dawno śmiga w ciąży :-)Brać pod uwagę i jeszcze raz za testować koniecznie
Conajmniej 5 :-)
Tak [emoji2] 5[emoji18]Musi być powyżej 5, nie 0,5.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Lui, trzymam kciuki ale ja niestety tez po czasie miałam takie kreski.. jakby same obramowanie bez środka..
Lanvin, trzymam kciuki za jutro !!
Windy.. wredna @ ! Oby ostatnia !
Paraplu, to jakie badanie wykrywa zrosty? Myślałam se usg da radę..
U mnie M i syn maja anginę eh.. ja sie jeszcze trzymam ale ciekawe jak długo.. dziś dużo czytałam i faktycznie tak jest z ta gorączka u mężczyzn.. także prawdopodobnie mam 3 cykle w plecy [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie M i syn maja anginę eh.. ja sie jeszcze trzymam ale ciekawe jak długo.. dziś dużo czytałam i faktycznie tak jest z ta gorączka u mężczyzn.. także prawdopodobnie mam 3 cykle w plecy [emoji27]
oczekiwanie
U mnie @ przyszła, gdzieś podawałam, 6cs, kolejna @ 14 luty, fajna dataEchh... szkoda ale przynajmniej wiesz na czym stoisz! (dane w tabelce poprawiłam).
@Gosiaq85, @Kamiśka :) , @bobofrucik , @oczekiwanie , @Zjarana , @jaguar , @Agatusia1 w naszej tabelce jesteście już dawno po terminie @! Jak tam Wasze sprawy się mają? Być może mnie coś ominęło, więc proszę o update!
Joaszka
5 cykl. Lat 37. A 2 dziecko[emoji6]wczoraj czytałam akurat o niej opinie...podobno jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to super ale jeśli o niepłodność wypada słabo...Joaszka ja chodze do dr Świąteckiej ona zajmuje sie nieplodnoscia chodz ja nie mam z tym problemu. Ona przyjmuje na ul Podleśnej ale tylko prywstnie w Bocianie whkonuje zabiegi super lekarz jak dla mnie.
Ja jedna ciaze poronilam teraz jestem w 24 tyg ciazy . Ile masz lat? Wiesz drugi cykl to jeszcze nie dlugo.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Może jeszcze nie, przecież owu mogla się przesunąć, a jeszcze jest czas do @Sorry dupa zbita
oczekiwanie
Kornelia chyba pomyliły ci się wątki.Hej, witam wszystkie staraczki.
Ja na tym wątku jestem po raz pierwszy, mimo że dwie ciąże z babyboom już za mną.
Mam mały dylemat mimo iz nie planowałam teraz zajsc w ciążę bo moje młodsze dziecko ma 14 miesięcy i nadal jest na cycu. Ale zastanawiam się czy nie zaliczyliśmy z mężem wpadli gdyż kochalismy się bez zabezpieczenia 9dc a owulke miałam 12 dc, wiem bo miałam straszne kłucie prawego jajnika tego dnia. Cykle mam dopiero od 3 miesięcy bo nadal karmie i są bardzo rozregulowane między 25 a 31 dni. Za wcześnie jeszcze na test bo dzisiaj 16 dc ale jestem już taka nakręcona na ta ciaze... co o tym wszystkim myślicie?
reklama
oczekiwanie
Ale chyba nie odpuszczacie hmm?Lui, trzymam kciuki ale ja niestety tez po czasie miałam takie kreski.. jakby same obramowanie bez środka..