reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aniu głowa do góry!! Uda się tylko musisz chcieć [emoji5] trzymam [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Hahahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] kocham Cię za Twoje posty [emoji23]

Kurczę dalej nic??? A nie chcesz iść na betę? Przecież już na 100% coś by wykazało.

Mi pozostały teraz dwa tygodnie czekania na tescior [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, ja mam tak nieregularne cykle, że myślę, że owu była jednak jakieś dwa tygodnie temu, może mniej. Bolał mnie wtedy brzuch i myślałam, że @ idzie, ale jednak nie i od tej pory już nic nie bolało. Dlatego jeśli faktycznie się udało, to jutro rano powinno coś pokazać w końcu. Ale skoro piersi od tygodnia bolą, to zwiastuje albo ciążę, albo @ :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
A zrób test dzisiaj [emoji18]Trzymam kciuki żeby to była ciąża [emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie chce, bo za każdym razem jak robiłam po południu to nic nie wychodziło [emoji20] nie wychodziło, bo nie miało co wyjść, ale mimo wszystko jakoś boję się, że może nie wyjść z popołudniowych siuśków. Pojechalabym najchętniej na betę, ale jak pisałam wyżej, rozkraczyło mi się auto i nie mam jak przed pracą pojechać. Ale możliwe, że w piątek będę miała wolne, wtedy ewentualnie pojadę :-) ale dziękuję za kciuki, też trzymam [emoji110] [emoji110]

Czy dzisiaj ktoś testuje? [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wiesz co, ja mam tak nieregularne cykle, że myślę, że owu była jednak jakieś dwa tygodnie temu, może mniej. Bolał mnie wtedy brzuch i myślałam, że @ idzie, ale jednak nie i od tej pory już nic nie bolało. Dlatego jeśli faktycznie się udało, to jutro rano powinno coś pokazać w końcu. Ale skoro piersi od tygodnia bolą, to zwiastuje albo ciążę, albo @ :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja też już świruję :/ mam tydzień spóźnienia :/ wczoraj pobolewały mnie jajniki i już myślałam, że @ nadejdzie w nocy... ale póki co to nic a nic się nie dzieje :/ Jedynie temp spadła o 0,3 więc to może być zwiastun, że ten cykl dobiega końca...

Ja też już świruję :/ mam tydzień spóźnienia :/ wczoraj pobolewały mnie jajniki i już myślałam, że @ nadejdzie w nocy... ale póki co to nic a nic się nie dzieje :/ Jedynie temp spadła o 0,3 więc to może być zwiastun, że ten cykl dobiega końca...
Kurcze, a tak dobrze się zapowiadało i rosła. Ciekawa jestem czemu Ci się przesunęło... Ja jak test wyjdzie negatywny, to też kupię w końcu ten termometr i będę mierzyć, no i tego donga też zamówię.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Boziu, nie mogłam się powstrzymać i weszłam w kalkulator porodu [emoji14] pokazuje mi, że jeśli owu była tak, jak myślę, tego 9-10 stycznia, to dzisiaj może być 13 dpo, wtedy faktycznie mogło nic nie wyjść w zeszłym tygodniu, zwłaszcza po południu. Kuźwa, do końca będę się łudzić [emoji14] durna baba.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Boziu, nie mogłam się powstrzymać i weszłam w kalkulator porodu [emoji14] pokazuje mi, że jeśli owu była tak, jak myślę, tego 9-10 stycznia, to dzisiaj może być 13 dpo, wtedy faktycznie mogło nic nie wyjść w zeszłym tygodniu, zwłaszcza po południu. Kuźwa, do końca będę się łudzić [emoji14] durna baba.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Trzymam kciuki :)
Ja mam zamiar wskoczyć na pażdziernik i tego się trzymam!!!! :)

reklama
Do góry