niech za ciekawski nie bedzieMusiał zrozumieć. Do końca wszystkiego mu nie powiedziałam. Po co ma wiedzieć. Mniej będzie wiedział dłużej będzie żył. Hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niech za ciekawski nie bedzieMusiał zrozumieć. Do końca wszystkiego mu nie powiedziałam. Po co ma wiedzieć. Mniej będzie wiedział dłużej będzie żył. Hehe
No dokładnie.niech za ciekawski nie bedzie
Powiem Ci kochana że żałuję że tak wcześnie zrobiłam bo się teraz dygam, że we wtorek ta małpa złośliwa przyjdzie. Chociaż chyba 4 testy ciążowe i jeden owulacyjny nie mogą się mylić. Już kupiłam witaminy dla ciężarówek w Polsce kupię zapas jak będę. Jakie polecacie? Bo tu strasznie drogie...M2b ja też robiłam 10 dpo
Oglądam WOŚP i płacze Ah te hormony.
marc ja to teraz przerabiałam zapalenie oskrzeli co za zgroza i siedzę cały przyszły tydzień w domu jeeej z tym ze pracuje tu.
Może pomoże, rok temu mialam zakrzepice zylaka i brałam zastrzyki clexane.
Do tego młodego... Już mam stresyDobrze dobrze ... zobaczysz będzie juz lepiej na usg i wtedy gin ... plan działania i do przodu ! Musisz myśleć pozytywnie ... wszystko się ułoży, zobaczysz [emoji6]
A idziesz do tego samego gina co dał clo czy do tego co ostatnio?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Witaj w gronie i powodzeniaWitam chce dołączyć do waszego grona Staraczek. Od grudnia staramy się o dziecko teraz w styczniu było dość intensywnie od dnia kiedy skończyła mi się miesiączka co drugi dzień. Termin miesiączki mam na 19-20 stycznia.