reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny doświadczone doradzcie. Czy pozytyw był w 13 dc???

Czy jeszcze nie było? Chociaż jak porównuje to od 13 dc bladziochy. Przytulanki były z 10/11 dc w nocy i 13 dc rano.
Nie ma ty pozytywnego owu kochana. Muszą byś tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza. Może inne testy? A o jakim czasie robisz testy owu? Najlepiej je robić popołudniu. Ja robiłam 12-14 czseem nawet pozniej i piękne krechy wychodziły.

reklama
Dziś zrobiłam test po pracy i już była ładna kreseczka. Nie wrzuciłam bo zapakowalam mezowi jako podarek :) taki trochę zaskoczony i pytał kiedy to się stało :-D dużo wyboru u nas nie było bo w dzień owu i dzień po były przytulanki :-D TYLKo:-D

To może i z mojego marnego jednego razu w 6dc i drugiego w 16dc też się co wykluje [emoji23]
No właśnie ja pierwszy raz robie to domowe laboratorium. Tylko teraz widzę tendencje blednaca. No nic porobie jeszcze kilka dni i zobaczę czy nic nie będzie wychodziło czy będzie coś ciemniej.
A może cykl bezowulacyjny? Bo pozytywów tu raczej nie ma, a domowe labo to jednak nie to samo co te dziadowskie a alledrogo... Może kup następnym razem te z facelle jak dziewczyny radzą [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Nie ma ty pozytywnego owu kochana. Muszą byś tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza. Może inne testy? A o jakim czasie robisz testy owu? Najlepiej je robić popołudniu. Ja robiłam 12-14 czseem nawet pozniej i piękne krechy wychodziły.
Ja robie o 21:30. Wszystkie. 2 h przed testem już nic nie piję. No nic działam mimo to. Dziękuję :)

To może i z mojego marnego jednego razu w 6dc i drugiego w 16dc też się co wykluje [emoji23]

A może cykl bezowulacyjny? Bo pozytywów tu raczej nie ma, a domowe labo to jednak nie to samo co te dziadowskie a alledrogo... Może kup następnym razem te z facelle jak dziewczyny radzą [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Albo owu będzie później. No zobaczymy. Z tego co wiem po wizytach i gina owu zawsze miałam. Ale któż to wie.

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja trzymam kochana kciuki za Ciebie ✊✊✊✊❤❤❤

Nie nastawiam sie. Wole sie pozytywnie rozczarowac nic zeby 1 kreska walnela obuchem w twarz.
Moze uda sie na koniec pazdziernika.
28 pazdziernika urodziny ma moja mama a 3 listopada ja mam :)
Bylby fajny prezent dla nas :)

Przez rok bralam escitalopram, tez SSRI. Od maja juz nie biore [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to gratuluję. Ja tez parę razy odstawialam ale po pół roku wszystko wracalo ze zdwojoną siłą. I postanowiłam sobie ze jeśli nie będę w ciąży to nie będę na razie nawet próbować odstawic.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny dla młodych ludzi na depresję jest dobry seroxat. Dużo lepszy niż asertin. Ja laczylam z doxepinem. Liczyłam się tak ok roku przy czym po trzech miesiącach już było ok. Od dobrych 6lat nie biorę już nic.
Seroxat plus doxepin tez przerabialam. Doxepine źle tolerowalam a seroxat bardzo podwyższył mi prolaktyne. A chcąc zajść w ciążę. .. dlatego padło na asertin.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry