reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale napisałyscie! Nie sposób Was nadrobic ale widzialam dobre wiesci
M2B i Pyzunia i siwa gratuluję ogromnie !!!!
Fajnie że Wam się udało. Ja to głupol jestem bo teraz mi smutno i szkoda i jakos tak żałuję że się teraz nie udało a wczesniej prawie zawału dostałam przez to mleko w cyckach.
W przyszłym tyg jade badac to prolaktyne.

Test pink wczrajszy negatyw stał się dzisiaj pozytywem, @ przyszła dziś po południu. Zaczynam 5 cs Zobacz załącznik 791529

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze w poprzednich staraniach o syna mialam raz taki test, wyrazna kresa tylko szara. NA drugi dzien rano na teście bało i pozniej zaraz okres..... taki zwaód...

@ Antonia2016 ja też celuje w "szparke" i tez sie zastanawiam czy nie za daleko od owu celuję.
Judytka i evelinia widze ze Wy tez w dziewuszki celujecie. Ja mam tylko jedengo królewicza póki co.

reklama
Ale napisałyscie! Nie sposób Was nadrobic ale widzialam dobre wiesci
M2B i Pyzunia i siwa gratuluję ogromnie !!!!
Fajnie że Wam się udało. Ja to głupol jestem bo teraz mi smutno i szkoda i jakos tak żałuję że się teraz nie udało a wczesniej prawie zawału dostałam przez to mleko w cyckach.
W przyszłym tyg jade badac to prolaktyne.

Kurcze w poprzednich staraniach o syna mialam raz taki test, wyrazna kresa tylko szara. NA drugi dzien rano na teście bało i pozniej zaraz okres..... taki zwaód...

@ Antonia2016 ja też celuje w "szparke" i tez sie zastanawiam czy nie za daleko od owu celuję.
Judytka i evelinia widze ze Wy tez w dziewuszki celujecie. Ja mam tylko jedengo królewicza póki co.
A w którym dniu cyklu celujesz? I ilu dniowe masz?

Moje cykle są 25-26 dniowe. Owu mam ok 12 dnia cyklu
Celowałam róznie raz 8 raz 9 pozniej 10 dnia a teraz byl 11.
Z tym że mój cykl mial teraz 24 dni i podejrzewam problem z prolaktyna bo juz kiedys mialam.
To odstęp powinien być ok 2 dni przed, na dziewczynkę oczywiście [emoji1]

No to gratuluję. Ja tez parę razy odstawialam ale po pół roku wszystko wracalo ze zdwojoną siłą. I postanowiłam sobie ze jeśli nie będę w ciąży to nie będę na razie nawet próbować odstawic.

1usavcqgt1dml95x.png

U mnie depresja byla spowodowana sytuacja zyciowa. Odkad sytuacja sie unormowala moj stan kolosalnie sie poprawil :) dzieki temu odstawilam leki i nie czuje potrzeby ich brania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej...u mnie dziś owulacja jak dobrze poszlo to 01.02 zobacze dwie kreski mam nadzieję,że wytrzymam i nie będę testowala wcześniej. Gratuluję wszystkim podwójnym kreskom najgorsze jest czekanie jak tu wytrzymać?

Do góry