reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny doświadczone doradzcie. Czy pozytyw był w 13 dc???

Czy jeszcze nie było? Chociaż jak porównuje to od 13 dc bladziochy. Przytulanki były z 10/11 dc w nocy i 13 dc rano.
Nie ma ty pozytywnego owu kochana. Muszą byś tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza. Może inne testy? A o jakim czasie robisz testy owu? Najlepiej je robić popołudniu. Ja robiłam 12-14 czseem nawet pozniej i piękne krechy wychodziły.

reklama
Dziś zrobiłam test po pracy i już była ładna kreseczka. Nie wrzuciłam bo zapakowalam mezowi jako podarek :) taki trochę zaskoczony i pytał kiedy to się stało :-D dużo wyboru u nas nie było bo w dzień owu i dzień po były przytulanki :-D TYLKo:-D

To może i z mojego marnego jednego razu w 6dc i drugiego w 16dc też się co wykluje [emoji23]
No właśnie ja pierwszy raz robie to domowe laboratorium. Tylko teraz widzę tendencje blednaca. No nic porobie jeszcze kilka dni i zobaczę czy nic nie będzie wychodziło czy będzie coś ciemniej.
A może cykl bezowulacyjny? Bo pozytywów tu raczej nie ma, a domowe labo to jednak nie to samo co te dziadowskie a alledrogo... Może kup następnym razem te z facelle jak dziewczyny radzą [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Nie ma ty pozytywnego owu kochana. Muszą byś tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza. Może inne testy? A o jakim czasie robisz testy owu? Najlepiej je robić popołudniu. Ja robiłam 12-14 czseem nawet pozniej i piękne krechy wychodziły.
Ja robie o 21:30. Wszystkie. 2 h przed testem już nic nie piję. No nic działam mimo to. Dziękuję :)

To może i z mojego marnego jednego razu w 6dc i drugiego w 16dc też się co wykluje [emoji23]

A może cykl bezowulacyjny? Bo pozytywów tu raczej nie ma, a domowe labo to jednak nie to samo co te dziadowskie a alledrogo... Może kup następnym razem te z facelle jak dziewczyny radzą [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Albo owu będzie później. No zobaczymy. Z tego co wiem po wizytach i gina owu zawsze miałam. Ale któż to wie.

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja trzymam kochana kciuki za Ciebie ✊✊✊✊❤❤❤

Nie nastawiam sie. Wole sie pozytywnie rozczarowac nic zeby 1 kreska walnela obuchem w twarz.
Moze uda sie na koniec pazdziernika.
28 pazdziernika urodziny ma moja mama a 3 listopada ja mam :)
Bylby fajny prezent dla nas :)

Przez rok bralam escitalopram, tez SSRI. Od maja juz nie biore [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to gratuluję. Ja tez parę razy odstawialam ale po pół roku wszystko wracalo ze zdwojoną siłą. I postanowiłam sobie ze jeśli nie będę w ciąży to nie będę na razie nawet próbować odstawic.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny dla młodych ludzi na depresję jest dobry seroxat. Dużo lepszy niż asertin. Ja laczylam z doxepinem. Liczyłam się tak ok roku przy czym po trzech miesiącach już było ok. Od dobrych 6lat nie biorę już nic.
Seroxat plus doxepin tez przerabialam. Doxepine źle tolerowalam a seroxat bardzo podwyższył mi prolaktyne. A chcąc zajść w ciążę. .. dlatego padło na asertin.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry