reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziś zrobiłam test po pracy i już była ładna kreseczka. Nie wrzuciłam bo zapakowalam mezowi jako podarek :) taki trochę zaskoczony i pytał kiedy to się stało :-D dużo wyboru u nas nie było bo w dzień owu i dzień po były przytulanki :-D TYLKo:-D

Kochana... Moze los sie odmieni i Twój Aniolek wróci do Ciebie 19 stycznia... Z całego serca Ci tego życzę [emoji813] :*

Mnie właśnie tak ćmi raz lewy raz prawy jajnik.. albo tak w pachwinach.. juz sama nie wiem ale dziwne uczucie

Paraplu, a moze dar losu? I nie bedzie @ a ciąża? [emoji6]

Windy, to jak masz 32 dniowe cykle to chyba termin porodu miałabyś pózniej niż na 1 października? Bo mnie przy 28 dniowych wychodzi 2.10 chyba że coś sobie źle liczę hmmm tak czy siak bylibyśmy przyczajonymi wrzesniowkami [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nastawiam sie. Wole sie pozytywnie rozczarowac nic zeby 1 kreska walnela obuchem w twarz.
Moze uda sie na koniec pazdziernika.
28 pazdziernika urodziny ma moja mama a 3 listopada ja mam :)
Bylby fajny prezent dla nas :)

Asertin. Od 2 lat. Bo jest w miarę bezpieczny jakby się udało zajść. Przedtem rexetin. Chyba lepiej się po nim czułam, ale powodował wady serca u dzieci. Wiadomo robiłam testy aby odstawić w razie co, ale tak na wszelki wypadek zmieniłam na coś bezpieczniejszego

1usavcqgt1dml95x.png

Przez rok bralam escitalopram, tez SSRI. Od maja juz nie biore [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Dziewczyny doświadczone doradzcie. Czy pozytyw był w 13 dc???

Czy jeszcze nie było? Chociaż jak porównuje to od 13 dc bladziochy. Przytulanki były z 10/11 dc w nocy i 13 dc rano.

Załączniki

• 20170114_212938.jpg
    20170114_212938.jpg
    699,4 KB · Wyświetleń: 107
Dziewczyny dla młodych ludzi na depresję jest dobry seroxat. Dużo lepszy niż asertin. Ja laczylam z doxepinem. Liczyłam się tak ok roku przy czym po trzech miesiącach już było ok. Od dobrych 6lat nie biorę już nic.

Dziewczyny doświadczone doradzcie. Czy pozytyw był w 13 dc???

Czy jeszcze nie było? Chociaż jak porównuje to od 13 dc bladziochy. Przytulanki były z 10/11 dc w nocy i 13 dc rano.

Żeby były pozytywne to musiałyby obie kreski byc tak samo ciemne.. ale powiem ci, że mnie te paskowe nie wychodziły.. a jak kupiłam facelle to od razu wykrywał owu

Żeby były pozytywne to musiałyby obie kreski byc tak samo ciemne.. ale powiem ci, że mnie te paskowe nie wychodziły.. a jak kupiłam facelle to od razu wykrywał owu

No właśnie ja pierwszy raz robie to domowe laboratorium. Tylko teraz widzę tendencje blednaca. No nic porobie jeszcze kilka dni i zobaczę czy nic nie będzie wychodziło czy będzie coś ciemniej.

reklama
Do góry