reklama
O masakra... Współczuję kochana [emoji17] nie ma co rozpamietywac, trzeba zbierać siły na kolejny cykl, buzi w czolko [emoji8]
Ja też zostałam na polu bitwy... Teraz trochę żałuję że odpuściłam, tam u was na wrzesniowkach to zacna ekipa widzę [emoji1] mi by z OM wychodził 1 październik, ale co tam! [emoji23]
A to ilu dniowe masz cykle? Bo mnie przy 28 dniowych a @ 25.12 wychodzi 2.10 ale pomarzyć można [emoji12] ile ja juz tu terminów porodu miałam haha i nadal nic..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Fanka BB :)
u mnie z czerwca już pazdziernik hehe ale też chyba słabo w tym cyklu. Przytulanki 8, 10, 13, 15 dc zobaczymy. Testy mi owu jeszcze nie pokazuja a mnie dziś zalał mleczny sluz i to bardzo dużo. Bez zapachu, nic mnie tam nie swedzi nie piecze. Nie wiem już. Nie umiem obserwować chyba tego ciała.A to ilu dniowe masz cykle? Bo mnie przy 28 dniowych a @ 25.12 wychodzi 2.10 ale pomarzyć można [emoji12] ile ja juz tu terminów porodu miałam haha i nadal nic..
Testy owu robie od środy 12 dc. W czwartek rano były przytulanki a wieczorem sluz plodny (na pewno to był sluz) od tamtej pory nie zauważyłam białka kurzego. Jajnik cmi.
Lanvin
Ja mam bakterie, której już nie wylecze przez co średnio co dwa miesiące mam infekcję :-/Tak infekcja.... hmm może to jakiś znak?
Paraplu
Ehh zobaczcie jaki wredny chichot losu...
Termin @ mam na 19 stycznia...z moim Aniolkiem mialam termin na 19 stycznia.
Termin @ mam na 19 stycznia...z moim Aniolkiem mialam termin na 19 stycznia.
U mnie to 32dni, więc masakra [emoji1] generalnie to wszystko mi się dluzy, nie tylko lutealna, oszalec można [emoji1]A to ilu dniowe masz cykle? Bo mnie przy 28 dniowych a @ 25.12 wychodzi 2.10 ale pomarzyć można [emoji12] ile ja juz tu terminów porodu miałam haha i nadal nic..
Magda36
Widzę plusik [emoji7] Także po cichu gratuluję [emoji8]
Magda36
Ja was dziewczyny też doskonale rozumiem. Walczę z depresją od 12 lat. Raz jest lepiej raz gorzej... ciężko się z tym żyje. Od 5 lat jestem na lekach i nawet nie próbuje ich odstawić bo na samą myśl co się ze mną działo robi mi się słabo. Jeśli udałoby mi się zajść w ciążę to odstawie, przynajmniej na 3 pierwsze miesiące.Ojjj jak miło ze rozumiesz o co chodzi... przeszłam dwa poważne nawroty depresji po porodzie moja mama zajmowała sie miesiąc corka zanim leki nie zaczęły działać ( do dzis mam o to do siebie zal ;( ) a drugi dwa lata temu z myślami samobójczymi;((( mam cudowna córkę i wspaniałego meza , który wspiera mnie cokolwiek sie dzieje i to dzieki nim nie popełniłam najgorszej głupoty swiata;( teraz jestesm szczesliwa, dziekuje Bogu ze miałam tyle siły by sie nie poddać temu dziadostwu! Tak bardzo chcemy drugie dzieciatko, nasza Emilka -rodzeństwa, śle nie ukrywam ze gdzieś w głębi obawiam sie powtórki z rozgrywki;( mam nadzieje ze teraz gdy trafiłam do właściwego lekarza, unormuje mi hormony i od poczatku bede mogła sie cieszyc byciem mama poraz drugi [emoji120]
Cieze sie ze rowniez Twoj maz bardzo o Ciebie dba)
Dzis 28dc , czekam na @ i w drugim dniu zaczynam łykać progesteron
Witam raz jeszcze
Siwa gratulacje który to CS?
U mnie plan na następujący cykl wyglada tak ze nadal mierze temp ale seks srednio 3-4 razy w tyb bez spiny i liczenia który to dzień cyklu.
Ostatnio moje cykle trwają 26 dni ale ti dobrze bo przynajmniej nie musze jakos dlugi czekac w 2 fazie
Trzymam za Was wszystkie kciuki. I gratuluję pozostałym szxzesciarom.
A i wczoraj uslyszalam ze XA malo sie modle albo XA dużo nsgrzeszylam to nie mam dzieci WTF???
Jestem osoba wierząca ale Bóg jest miłosierny i nie daje kar tylko ma dla nad inny plan
U mnie plan na następujący cykl wyglada tak ze nadal mierze temp ale seks srednio 3-4 razy w tyb bez spiny i liczenia który to dzień cyklu.
Ostatnio moje cykle trwają 26 dni ale ti dobrze bo przynajmniej nie musze jakos dlugi czekac w 2 fazie
Trzymam za Was wszystkie kciuki. I gratuluję pozostałym szxzesciarom.
A i wczoraj uslyszalam ze XA malo sie modle albo XA dużo nsgrzeszylam to nie mam dzieci WTF???
Jestem osoba wierząca ale Bóg jest miłosierny i nie daje kar tylko ma dla nad inny plan
reklama
Paraplu
Ja was dziewczyny też doskonale rozumiem. Walczę z depresją od 12 lat. Raz jest lepiej raz gorzej... ciężko się z tym żyje. Od 5 lat jestem na lekach i nawet nie próbuje ich odstawić bo na samą myśl co się ze mną działo robi mi się słabo. Jeśli udałoby mi się zajść w ciążę to odstawie, przynajmniej na 3 pierwsze miesiące.
A jakie leki bierzesz?