reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja po wizycie u gina.. widziałam dziś mój pęcherzyk ciążowy [emoji173][emoji173] ale i maleńką torbiel..w poniedziałek kolejne badanie bo jeszcze za wcześnie na wnioski...ale już od dziś l4..bardzo się cieszę [emoji173][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana gratulacje [emoji1] dużo odpoczynku

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
4h to pikus, ogromnie zazdroszcze!!! Ja mam 15h i to liczac bez przerw.
Pieniadze lepsze ale w Holandii zycie drogie i nie jest to raj miodem plynacy. Jest latwiej to prawda ale kosztem rodziny, przyjazni, poczucia bycia u siebie i wsrod swoich. Dla mnie gra nie warta swieczki no ale K jeszcze nie chce wracac.

Zlobek, dentysta to sa takie koszta, ze cycki opadaja. Zeby lecze w Polsce bo jest 4 razy taniej. Jesli bedzie dziecko to nie bedzie mi sie oplacac pracowac na wiecej niz 1/3, 1/2 etatu bo im wieksza pensja tym wiecej trzeba placic za zlobek i tym sposobem na caly etat pracujac zlobek kosztuje prawie 2000 euro miesiecznie, ja nawet tyle nie zarabiam. Taniej wychodzi siedziec z dzieckiem w domu. Idiotyzm.
Ani kasy nie odlozymy ani nie bedziemy przy rodzinie. Jaki to ma sens? Dla mnie zadnego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli pojawi się dziecko (a na pewno się pojawi) to chyba na Twoim miejscu wracałabym do Pl. Albo siedzenie z dzieckiem w domu... Sama wiesz jak jest ciężko na obcym terenie. Nie chciałabym z dzieckiem tu (Niemcownia) sama w domu siedzieć. Znikąd pomocy...

a ja własnie rozebrałam choinkę i już święta poszły sobie.ksiądz po kolędzie odbębniony i juz;)powiem wam dziewczyny że ostatnio mam problem z moim starszym synem.Będzie miał 11 lat i coraz gorzej się zachowuje.najgorzej jest że kłamie.dziś byłam u księdza na dywaniku:errr:skarżył się że mój syn zmienia się na gorsze!!ogólnie jest grzecznym chłopcem i pilnym uczniem ale do tej religii to wogóle się nie przykładał i dostał 1 ze sprawdzianu i mi nie powiedział a miałam podpisać ten sprawdzian. Ostatnio ciągle coś kombinuje. Nie wiem jak już mam do tego mojego syna podchodzić.fatalnie się czuję bo obwiniam się że coś robię nie tak i jestem złą mamą:sad:czy któraś z was też ma syna w podobnym wieku i też zaczęły się jakieś problemy w wychowywaniu?przepraszam z góry za smęcenie ale może któraś miała podobnie i coś doradzi?
Wydaje mi się że rozmowa tu dużo da[emoji1]

Dziewczęta, mam pytanie. Jak już wspominałam kilka stron wcześniej, swoje starania z partnerem rozpoczęłam w sylwestra (owulacja). Od wczoraj boli mnie po prawej stronie (jak na okres). Nie mam lewego jajowodu i martwię się czy w prawym nie doszło do ciąży pozamacicznej... Już chyba wolę dostać okres w tym miesiącu :( Czy któraś z Was była w ciąży pozamacicznej i jeśli tak, to po jakim czasie zaczęłyście odczuwać jakieś nieprzyjemne symptomy? Czy możliwe, abym zaczęła coś czuć po tygodniu? Na wizytę zamierzam umówić się po terminie spodziewanej miesiączki (jeśli jej nie będzie). Czy możliwe, żeby w zdrowej ciąży, na samym początku bolało tylko po jednej stronie? Wcześniej wycinali mi cały jajowód ze względu na inną zmianę, dlatego został mi jeden, prawy i o niego się boję :(
Hej, ja w 2007 roku miałam ciążę pozamaciczna, która odkryli mi w 6tc. Odkryli, bo ja nie wiedziałam, że jestem w ciąży. W terminie@ miałam normalne krwawienie dlatego wogole nie brałam pod uwagę, że mogę być w ciąży. Ok 5 tc zaczęło mnie pobolewac w prawym boku, ale myślałam, że to na wyrostek robaczkowy. Uspokoiło się po dwóch dniach, dlatego nie myślałam, że coś się dzieje. W końcu w połowie 6tc rano tak mnie brzuch bolał z boku i zaczęłam krwawić i na izbę przyjęć a stamtąd to już na ginekologie i ta informacja.... Ciąża pozamaciczna. Pierwsze moje pytanie, czy będę mogła mieć kiedyś dzieci. Na szczęście tak bo udało się ocalić jajowod i jajnik.

mam grzeczne dziecko, je, spi i robi w pieluche, ale w nocy robi se przerwe 2-3 godzinna i spanie nia ma :D ni to brzuszek, ni to wyspanie, cholera wie, potem jak usnie to spi spi spi az wybudzac musze po 4 godzinach na karmienie, bo bez jaj, chude to takie :D
Ucaluj go[emoji14]

Jutro jadę do miasta rodzinnego 300 km... oby było bez mdłości..a po powrocie jadę nad morze na plaże ..damy córką bransoletki z charmsami w kształcie smoczka i uświadomimy je. Będzie wesoło [emoji176]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Świetny pomysł[emoji1]

reklama
Do góry