M2b
Fanka BB :)
Bulbasek a jak długie cykle masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bulbasek a jak długie cykle masz?
Paraplu, ale z ciebie akrobatka [emoji23] [emoji23] [emoji23]Wiem, ze masz cisnienie i rozumiem to ale wytlumacz swojej glowie, ze lepiej poczekac miesiac niz cierpiec jesli straci sie zarodeczek albo okaze sie ogromne uszkodzony.
Anik, kochana gratuluje cudna krecha [emoji173]️ i nie jest za slaba.
Odkad pamietam zawsze twierdzilam, ze mieszkanie z kims to bardzo zly pomysl. Na dodatek ja mam ciezki charakter, mama tez, tesc to samo [emoji23] zle by sie to skonczylo [emoji23] zawsze dazylam do tego aby mieszkac sama. Udalo sie i jest dla mnie bezcenny komfort.
Jak sie nie uda w tym cyklu to sie wkurze, 4 przytulanka z rzedu, w tym jedno w nocy w jakims strasznym lesie w aucie [emoji23] na dodatek w tym aucie jeszcze z tylkiem w gorze lezalam [emoji23] po takim poswieceniu to musza byc 2 kreski! [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to miałabym przekichane, lubię se czasem z gołym cycem po chałupie po kąpieli pobiegac [emoji23] przecież jakbym na teścia wpadła to do końca życia bym w podłogę przy nim patrzyła [emoji23]Haha ale mnie straszycie [emoji14] ja to sobie myślę, że nawet spokojnie pokłócić się nie będzie można-taki paradoks ale nie mamy wyjścia...
Bulbasek 8dc chyba ... a ja chwile za nią
I ja 21 dcTo już są nas 3 - w grupie siła [emoji123][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom