M2b
Fanka BB :)
Matko strasznie długie cykleU mnie 24 dc i owu sie zbliża, ja mam długie cykle ok 39 dni.
Ja mam 28 dni ale jak mi się owu przesunela to w tym cyklu będzie 29
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko strasznie długie cykleU mnie 24 dc i owu sie zbliża, ja mam długie cykle ok 39 dni.
Mamy tą samą datę @ [emoji3] oby sie powioflo [emoji4]Witajcie! Podczytuję Was cały czas, chociaż przyznam się, że nie zawsze nadarzam. Gratuluję tym którym się udało, a tym które nadal walczą życzę owocnych staran i 2 kreseczek na teście ciążowy w tym Nowym Roku
Ja wracam na pole walki dopóki mam męża w domu, czyli jakieś 3 cykle. Jeden praktycznie się kończy. W przyszły piątek termin @. I tak mi się wydaje ze magia świat nie pomogła, ale okaże się w piątek 13 go. Ciekawa data Starania były od świąt co drugi dzień mniej więcej. Owulacji powinna być 30 chociaż kompletnie nic nie czułam. Dlatego myślę że może jej nie było. Poza tym zaczynają mi się pokazywać jakieś niespodzianki na twarzy jak to zwykle bywa z tydzień przed okresem. Męża zaczęłam karmić androwitem na wszelki wypadek. Cóż może kiedyś się uda. Chociaż teraz na prawdę byłby dobry czas. Nawet ksiądz na koledze nam tego życzył chociaż przyjmowała go babcia. No i te wszystkie życzenia na swieta i nowy rok. Niby nikt za barszo nie wie że się już staramy a jednak wszyscy nam życza córeczki.... Trochę odczuwam presję otoczenia.
Też bym chciała 28 dni, może mi się jeszcze unormuje. Mam niedoczynność tarczycy, to jest powodem długich i nieregularnych cykli.Matko strasznie długie cykle
Ja mam 28 dni ale jak mi się owu przesunela to w tym cyklu będzie 29
To od jutra bimbasz[emoji3]My jutro o 8.00 do lekarza bo mój nad gorliwy kierownik wymaga zaświadczenia i jeszcze źle mu że chciałam pracować do marca....oznajmił że do końca miesiąca max bo nie ma jak ciężarnej zorganizować stanowiska pracy..bla bla bla..więc jak się da to idę id jutra na l4... dziś Dudek oszczędzał na klimie i na serwisie miałam 21 stopni... myślałam że oszaleje..taka spicniała wróciłam.. a dziś lekko mnie mdli ..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Bez przesady nie ma co robić z siebie zakonnicy Też na początku się mocno we wszystkim ograniczalam. Teraz 5cs i żyje jak przed staraniami, ćwiczę, pije alko jak jest okazja. Co prawda palenie tylko rzuciłam ale na to był plan od dłuższego czasu a starania tylko to przyspieszyly kobieto żyj pełnią życia nie bierz do głowy nie myśl korzystajDziewczyny jak to wkońcu jest z tym alkoholem w trakcie starań. Ja odstawiłam, ale mój facet uważa, że przesadzam. I jak już zajdę to dopiero alko odstawić odrazu...ehhh
No ja właśnie też tak mam! [emoji1] chociaż taka pizgawica ostatnio była, że musiałam zajrzeć w najgłębsze zakamarki szafy [emoji1]Bardzo czesto chodze nago po domu [emoji23] no nie wyobrazam soie koniecznosci zakladania pizamy za kazdym razem jak ide w nocy siusiu czy po szklanke wody (nie uznaje pizam do spania [emoji13]) [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, może faktycznie przesadzam. To nasz 2 cs...Testuję ok 24go.Bez przesady nie ma co robić z siebie zakonnicy Też na początku się mocno we wszystkim ograniczalam. Teraz 5cs i żyje jak przed staraniami, ćwiczę, pije alko jak jest okazja. Co prawda palenie tylko rzuciłam ale na to był plan od dłuższego czasu a starania tylko to przyspieszyly kobieto żyj pełnią życia nie bierz do głowy nie myśl korzystaj
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
U mnie dzisiaj 9 dc dopiero a cykle mam 29 dni. Chociaż przez 3 miesiące mi się wydluzyly przez starania do 32-34. Ostatni cykl Przytulanki były po owu i przyszło jak w dym po 29 dniach, więc chyba tak będę liczyła.Bulbasek a jak długie cykle masz?
A no widzisz zostałam wprowadzona w błądU mnie dzisiaj 9 dc dopiero a cykle mam 29 dni. Chociaż przez 3 miesiące mi się wydluzyly przez starania do 32-34. Ostatni cykl Przytulanki były po owu i przyszło jak w dym po 29 dniach, więc chyba tak będę liczyła.