jaguar
Fanka BB :)
Jak bylo,,trzeba,, to i codziennie bylo :-)Ojj ciężko ciężko ale jakoś się tam coś czasem uda
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bylo,,trzeba,, to i codziennie bylo :-)Ojj ciężko ciężko ale jakoś się tam coś czasem uda
My tak samo, teraz zwyczajnie wyjścia nie mamy bo Szanowna wynajmująca kazała nam się wyprowadzić bo.się odezwałam czemu zawsze nam nadpłatę za.wodę, gaz czy cokolwiek zabiera jak to nasze zużycie... i powiedziała, że jak nam nie pasuje to do końca stycznia.mamy się wyprowadzić (myślała, że będziemy.się prosić żebyśmy zostać mogli ale pfff), zarabiała na nas i teraz podchody robi czy może jednak nie zostaniemy, ale już za.późno...
Daj znać jak znajdziesz koniecznieZnalazłam tylko polską wersję: Link do: W oczekiwaniu na dziecko
Poszukam jeszcze angielskiej wersji, bo te tłumaczone nie zawsze są wierne oryginałowi.
U mnie też 21 [emoji123]Idziemy rowniutko razem u mnie 21 dc [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Kochana chwile pokoczujecie i mam nadzieje, ze znajdziecie fajne nowe gniazdkoMy tak samo, teraz zwyczajnie wyjścia nie mamy bo Szanowna wynajmująca kazała nam się wyprowadzić bo.się odezwałam czemu zawsze nam nadpłatę za.wodę, gaz czy cokolwiek zabiera jak to nasze zużycie... i powiedziała, że jak nam nie pasuje to do końca stycznia.mamy się wyprowadzić (myślała, że będziemy.się prosić żebyśmy zostać mogli ale pfff), zarabiała na nas i teraz podchody robi czy może jednak, ale już za.późno...
Ale swinia!!!My tak samo, teraz zwyczajnie wyjścia nie mamy bo Szanowna wynajmująca kazała nam się wyprowadzić bo.się odezwałam czemu zawsze nam nadpłatę za.wodę, gaz czy cokolwiek zabiera jak to nasze zużycie... i powiedziała, że jak nam nie pasuje to do końca stycznia.mamy się wyprowadzić (myślała, że będziemy.się prosić żebyśmy zostać mogli ale pfff), zarabiała na nas i teraz podchody robi czy może jednak, ale już za.późno...
To już są nas 3 - w grupie siła [emoji123][emoji110][emoji110][emoji110]
No miejmy nadzieję, że szybko coś znajdziecie i skonczycie na etapie miłych gościRozumiem Kochana chwile pokoczujecie i mam nadzieje, ze znajdziecie fajne nowe gniazdko
Ja tuż tuż za wami bo dziś 20dcTo już są nas 3 - w grupie siła [emoji123][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek tez 20dcJa tuż tuż za wami bo dziś 20dc