reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dziś leniwie spędziłam niedzielę, nawet drzemkę sobie ucięłam po południu - zupełnie jak nie ja...:laugh2:
Może wieczór przez to sobie uprzyjemnię małym "co nieco"? Choć mój pan ostatnio jakoś nie w nastroju...:confused:
Ja też dzisiaj leniwie, cały.dzień w łóżku, właśnie sobie uprzyjemnilismy :p życzę tego samego, idealne zwienczenie dnia :p

reklama
Och, te zielone piękne są [emoji173] ja za to jestem zakochana w aqua di gioa armaniego [emoji7]
Boże, mieszkanie z rodzicami i tesciami zawsze źle się kończy... My mieszkaliśmy całe życie z babcią, ja nie wiem jak moi rodzice to przeżyli [emoji15] ja to jak jade do rodziców to po max 4 dniach wracam, chyba byśmy się pozabijaly [emoji23]

Basia, u nas to w sumie samo sie tak rozeszlo, jeszcze jakiś czas temu w weekendy z łóżka nie wychodzilismy, dosłownie! Może wykorzystałam limit bzykania, akurat teraz, cholera [emoji23]

Oho, a u mnie chyba idzie owu z prawego jajnika, cała pachwina odrętwiala [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha ale mnie straszycie :p ja to sobie myślę, że nawet spokojnie pokłócić się nie będzie można-taki paradoks :D ale nie mamy wyjścia...

A ja walczę kolejny dzień z młodym bo ma katar i jest masakra. Wyjść nigdzie nie mogę bo muszę go podleczyć i tak siedzimy. Dość mam kwękania stękanie i jęczenia, mleko ble, spanie nie i zamęcza mnie z nudów. Trzeci tydzień walcze z uczuleniem bo go wysypało i swedzi. Końca nie widać tych atrakcji. Dwie godziny go usypiałam teraz.

Ja i maz jesteśmy zgodni, ze nie ma mieszkania ani z moimi ani z jego rodzicami. Choc teściowa proponowala. Chociaż wynajęty maly kat ale sami. Polecam :) W życiu wspólne mieszkanie :D my już z M mamy swoje przyzwyczajenia i dziwactwa :D
A relacje dużo lepsze jak się nie mieszka razem ;)
My tak samo, teraz zwyczajnie wyjścia nie mamy bo Szanowna wynajmująca kazała nam się wyprowadzić bo.się odezwałam czemu zawsze nam nadpłatę za.wodę, gaz czy cokolwiek zabiera jak to nasze zużycie... i powiedziała, że jak nam nie pasuje to do końca stycznia.mamy się wyprowadzić (myślała, że będziemy.się prosić żebyśmy zostać mogli ale pfff), zarabiała na nas i teraz podchody robi czy może jednak, ale już za.późno...

Ja wzielam meza w obroty kolo poludnia jak mlody usnal :-). Juz po owu ale przyjemnosci nigdy za wiele. A tak swoja droga jak sie ma male dziecko to trudno zorganizowac sobie czas na male co nie co :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry