reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dziś leniwie spędziłam niedzielę, nawet drzemkę sobie ucięłam po południu - zupełnie jak nie ja...:laugh2:
Może wieczór przez to sobie uprzyjemnię małym "co nieco"? Choć mój pan ostatnio jakoś nie w nastroju...:confused:
Ja też dzisiaj leniwie, cały.dzień w łóżku, właśnie sobie uprzyjemnilismy :p życzę tego samego, idealne zwienczenie dnia :p

reklama
Och, te zielone piękne są [emoji173] ja za to jestem zakochana w aqua di gioa armaniego [emoji7]
Boże, mieszkanie z rodzicami i tesciami zawsze źle się kończy... My mieszkaliśmy całe życie z babcią, ja nie wiem jak moi rodzice to przeżyli [emoji15] ja to jak jade do rodziców to po max 4 dniach wracam, chyba byśmy się pozabijaly [emoji23]

Basia, u nas to w sumie samo sie tak rozeszlo, jeszcze jakiś czas temu w weekendy z łóżka nie wychodzilismy, dosłownie! Może wykorzystałam limit bzykania, akurat teraz, cholera [emoji23]

Oho, a u mnie chyba idzie owu z prawego jajnika, cała pachwina odrętwiala [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha ale mnie straszycie :p ja to sobie myślę, że nawet spokojnie pokłócić się nie będzie można-taki paradoks :D ale nie mamy wyjścia...

A ja walczę kolejny dzień z młodym bo ma katar i jest masakra. Wyjść nigdzie nie mogę bo muszę go podleczyć i tak siedzimy. Dość mam kwękania stękanie i jęczenia, mleko ble, spanie nie i zamęcza mnie z nudów. Trzeci tydzień walcze z uczuleniem bo go wysypało i swedzi. Końca nie widać tych atrakcji. Dwie godziny go usypiałam teraz.

Ja i maz jesteśmy zgodni, ze nie ma mieszkania ani z moimi ani z jego rodzicami. Choc teściowa proponowala. Chociaż wynajęty maly kat ale sami. Polecam :) W życiu wspólne mieszkanie :D my już z M mamy swoje przyzwyczajenia i dziwactwa :D
A relacje dużo lepsze jak się nie mieszka razem ;)
My tak samo, teraz zwyczajnie wyjścia nie mamy bo Szanowna wynajmująca kazała nam się wyprowadzić bo.się odezwałam czemu zawsze nam nadpłatę za.wodę, gaz czy cokolwiek zabiera jak to nasze zużycie... i powiedziała, że jak nam nie pasuje to do końca stycznia.mamy się wyprowadzić (myślała, że będziemy.się prosić żebyśmy zostać mogli ale pfff), zarabiała na nas i teraz podchody robi czy może jednak, ale już za.późno...

Ja wzielam meza w obroty kolo poludnia jak mlody usnal :-). Juz po owu ale przyjemnosci nigdy za wiele. A tak swoja droga jak sie ma male dziecko to trudno zorganizowac sobie czas na male co nie co :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry