Tadaaammmm!!!!!
Cześć Natan!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Luxia gratulacje [emoji11][emoji11][emoji11]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tadaaammmm!!!!!
Super, nie ma to jak w domu to dobrze że tylko leciutko bolitak w domku, no brzuch ciagnie leciutko
Mój Boże!!! Zakochałam się [emoji173][emoji173][emoji173]Tadaaammmm!!!!!
Ja też..zwłaszcza jak ma gorączkę..to wyniki mogą być kiepskie...Ja nie mam pojęcia
Dziewczyny pomóżcie...
Może jednak przełożyć bo czytałam że choroba może za fałszowac wyniki na gorsze
Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.Dziewczyny pokazywać testy z dwoma kreskami, bo za cicho tu
Zanim_zasne pochwal się nam, zapodaj foteczkę jakąś
oczywiście gratuluję po cichutku dwóch kresek
Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
dwa dzisiejsze testy pokazują 2 kreski!
Ja Norwegię tak uwielbiam i od lat namawiam mojego na wyjazd , ostatnio niemal sie zgodził
Wiec pewnie jeszcze to potrwa
kupiłam pre-test o czułości 25
Gratulacje!!!!Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom