reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dobrze kojarzę, że pracujesz na zmiany? Jeśli tak to może pomyśl o l4 bo praca na zmiany jest bardzo niewskazana w ciąży. Albo chociaż zrób sobie kilka dni "wolnego" i przetrwaj ten najbardziej senny okres. Jak dobrze pamiętam to u mnie trwał on jakoś do 8-9 tygodnia a potem miałam taki przypływ energii, że mogłabym pracować 24 na dobę.

Ja zaczynam 7t i po mału przechodzi[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Nowe Staraczki :) oby udało się jak najszybciej.
Lux gratulacje .Trzymajcie sie zdrowo.

Dziewczyny powtórze mój wątek z pytaniem i prosze napiszcie co o tym sądzicie.

Pare dni temu miałam w nocy ok 3 straszny ból z pieczeniem w pachwinie choćby mi ktos wrzątek wylał. Jeśli chodzi o piersi dzis ustało ale miałam strasznie wrażliwe sutki piersi nic nie bolały ale są tak jakby pełniejsze.A moja szyjka jest mieciutka jak poduszeczka i wysoko. Macie jakis pomysł?? termin mam na 12.01.

Pare dni temu miałam w nocy ok 3 straszny ból z pieczeniem w pachwinie choćby mi ktos wrzątek wylał. Jeśli chodzi o piersi dzis ustało ale miałam strasznie wrażliwe sutki piersi nic nie bolały ale są tak jakby pełniejsze.A moja szyjka jest mieciutka jak poduszeczka i wysoko. Macie jakis pomysł?? termin mam na 12.01.

Pyzunia, który masz dzien cyklu i czy wiesz kiedy miałaś owu? Do terminu @ masz jeszcze 7 dni, to trudno cokolwiek powiedzieć. Mierzysz temperaturę?
Wiesz te objawy nadchodzącej @ i ciążowe przed okresem to mało czym sie różnią. Mnie bolały cycki- jak zawsze przed @, a jednak troche inaczej- tak ciągnęły z boków a teraz to jest w ogole masakra.
Mialam tez plamienie implantacyjne i temp rosnąca w gore wiec choć nie chciałam zapeszać to nadzieja była, No i sluszna[emoji4]

O matko @Emsi kochana dwupak mi wystarczy !! Za drugiem razem może być trójpak ;-) ale jak czerwiec się będzie zbliżał to będę się martwić żeby cię tylko blast dobrze zagnieździł. I to będą moje priorytety. A teraz póki co muszę schudnąć [emoji23][emoji23]

Nie martw się wszystko musi być dobrze ! [emoji6] moja koleżanka z pracy właśnie jest w ciąży po in vitro z pakietem dziewczynek i tak mi przyszło do głowy [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Hej. Ja miałam tak w tamtym cyklu... I przyszła @ :crazy:

Witam z rana. W nocy trochę mnie piersi bolały właśnie tak po bokach. No i wieczorem to podbrzusze jak na @. Im bliżej terminu tym większe mam wątpliwości czy oby dobrze się stało że próbowaliśmy. I co jeśli się okaże że się udało. Wszystko wywroci się do góry nogami. Najbardziej obawiam się reakcji szefowej. Czasem myślę że może dobrze by było gdyby @ przyszła to bym nie miała problemu. A z drugiej strony chce trzecie dziecko i to najlepiej dziewczynkę, a strzał był właśnie na dziewczynkę. Eh za stara się już robię na takie dylematy i ciągle napięcie [emoji6] zwariować można. Uciekam do pracy. Czekam na jakieś dobre wieści od Was

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji3] wlasnie dotarłam do pracy ale łatwo nie było [emoji12] dobrze, że jutro już wolne [emoji16] chociaż czeka mnie dzisiaj prasowanie i pakowanie na wyjazd..
Paraplu, ile jeszcze będziecie w PL? [emoji6]
Spark, a moze uda sie w tym cyklu i nie bedzie potrzebne badanie [emoji6] a powiedz mi, problem był po twojej stronie czy partnera?
Pyzunia, ja nie pomogę bo wydaje mi się, że przez te starania byłam za bardzo przewrażliwiona na punkcie jakichkolwiek objawów.. w poprzednim cyklu miałam kłucie w jajnikach i tez sobie wmawiałam, że się udało a wyszło jak wyszło.. dla mnie chyba najbardziej wiarygodna jest jednak temperatura.. zawsze dzień przed @ spada wiec wtedy wiem ze nie mam na co liczyć.. w 1 ciazy właściwie w ogóle nie miałam objawów oprócz temperatury 36,9-37
marcia331, tak jest że nawet jak sobie tłumaczymy żeby wrzucić na luz i nie myśleć to cieżko to pózniej zrealizować [emoji6] trzymam kciuki za córeczkę [emoji6]
Cheebay, juz 7tc? Ale ten czas leci!

O matko @Emsi kochana dwupak mi wystarczy !! Za drugiem razem może być trójpak ;-) ale jak czerwiec się będzie zbliżał to będę się martwić żeby cię tylko blast dobrze zagnieździł. I to będą moje priorytety. A teraz póki co muszę schudnąć [emoji23][emoji23]

Z czego?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry