reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lek, bez recepty. Pamiętam, że tutaj na forum jakaś dziewczyna oddać chciała bo zaszła w ciążę. Na grupie PCOS polecają dziewczyny te tabletki :
Wskazania do stosowania:

• zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu)
  • zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki, objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi ( mastodynia), zaburzeniami równowagi emocjonalnej, bólami głowy typu migrenowego, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).

reklama
Moje kreseczki po drożności 15 grudnia w tym samym cyklu.. ja po badaniu cierpiałam bardzo ale jak widać udało się...
Po kolei... usg i podstawowe badania...cytologia i posiew... bez tego nie da się..
Potem przyjęli mnie na oddział.. dostałam ketonal nospe w zastrzyku i na badanie... kładziesz się pod rentgenem.. zakładają wiernik.. wypuszczają kontrast i zdjęcie.. mnie bolało bo był nie drożny ale warto jak widać [emoji16] potem jak siadając to był ból ale i każda kobieta przechodzi to inaczej.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój gin śmiał się dzisiaj, że zawsze pacjentki straszy tym zabiegiem, a one nagle przed samym zabiegiem dowiadują się, że są w ciąży :) Najprawdopodobniej mnie to nie ominie, bo jestem po laparotomii, więc mogły się jakieś zrosty zrobić. Najgorsze, że to już ponad rok starań...
Może boleć, byle tylko doczekać się małego cudeńka.
U nas dzisiaj 8 dc, pomalutku zaczynamy działać :) I w końcu musi się udać :)

Lek, bez recepty. Pamiętam, że tutaj na forum jakaś dziewczyna oddać chciała bo zaszła w ciążę. Na grupie PCOS polecają dziewczyny te tabletki :
Wskazania do stosowania:

• zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu)
  • zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki, objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi ( mastodynia), zaburzeniami równowagi emocjonalnej, bólami głowy typu migrenowego, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).
Dzięki. Chyba spróbować warto.
Boję się, że wyląduje w szpitalu z tymi małpami torbielami :(

luna2424 no objawy były super, więc na to stawiałam. Wielkie gratulacje !!!
leeleeth suwaczek fajniutki. Gratuluję bardzo.

ja też jestem na polu bitwy. Miałam nie myśleć, ale nie da się. Głowa pracuje i obmyśla strategię na ten cykl. Oj głupia... potem będzie płacz...

luna2424 no objawy były super, więc na to stawiałam. Wielkie gratulacje !!!
leeleeth suwaczek fajniutki. Gratuluję bardzo.

ja też jestem na polu bitwy. Miałam nie myśleć, ale nie da się. Głowa pracuje i obmyśla strategię na ten cykl. Oj głupia... potem będzie płacz...
Wszystkie tak mamy.
Ja niby pewna, że ten cykl stracony, dałam się wkręcić i biel i rozczarowanie... masakra...

reklama
Do góry