reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Myślałam ze zalała mnie @... A tu biało wodnisty śluz [emoji15] mdli nadal, zwariuje zaraz.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Może będzie Ho Ho Ho!!!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] z całych sił

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Windy91, a ile masz po owu? Ja 12 dni.. jajniki mnie nasuwają nadal..[emoji53]

Jakieś 13-14, więc to pewnie nie Bąbel... Chociaż śluz plodny długo miałam, moze coś się pochrzanilo. [emoji19] a mnie piecze jajnik z lewej strony i macica, az czasami podskakuje :p no nic, w święta i tak nic nie zrobię, nawet na betę nie ma jak iść, przynajmniej miałabym pewność...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601
Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka :D ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni :D wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina :D życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudo:happy:

Jakieś 13-14, więc to pewnie nie Bąbel... Chociaż śluz plodny długo miałam, moze coś się pochrzanilo. [emoji19] a mnie piecze jajnik z lewej strony i macica, az czasami podskakuje :p no nic, w święta i tak nic nie zrobię, nawet na betę nie ma jak iść, przynajmniej miałabym pewność...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziwne to wszystko co.. ja jestem pewna owulacji 10 grudnia także mam juz 12dni po.. test powinien wyjsć.. [emoji27]

Miała któraś z was dziewczyny styczność z tymi paskowymi testami z Allegro? Dobre są? Bo ja o owulacyjnych nie mam dobrego zdania.. stosowałam i nie pokazywały owulacji.. a facelle bez problemu

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Moze jutro idz na bete ;)

Moze jutro idz na bete ;)
I tak nie odbiore wyników, bo jadę fo domu [emoji17] bez sensu. A temp nie mierze, zbyt roztrzepana jestem i mam skleroze. Poza tym termometr się gdzieś zapodzial przy przeprowadzce [emoji23]
Ale czytałam jedno forum, niektórym dziewczynom testy wychodziły 17dpo... Na ile to możliwie nie wiem, ale z tylu głowy nadal jest nadzieja. Jak nadal się nic nie ruszy, to kolejny test w wigilię zrobię, moja matula zawału dostanie jak go zobaczy [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

I tak nie odbiore wyników, bo jadę fo domu [emoji17] bez sensu. A temp nie mierze, zbyt roztrzepana jestem i mam skleroze. Poza tym termometr się gdzieś zapodzial przy przeprowadzce [emoji23]
Ale czytałam jedno forum, niektórym dziewczynom testy wychodziły 17dpo... Na ile to możliwie nie wiem, ale z tylu głowy nadal jest nadzieja. Jak nadal się nic nie ruszy, to kolejny test w wigilię zrobię, moja matula zawału dostanie jak go zobaczy [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ale zawsze przez neta mozesz wynik obczaic ;) no jak uwazasz.. Ja nadal kciuki trzymam :p

reklama

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Zapewne bardziej niż niemożność powstrzymuje Cię ostateczność wyniku.... ale zupełnie się ni dziwię. Też odwlekałam nie chcąc zobaczyć wyniku <0...
A tak zawsze jakaś iskierka nadziei pozostaje...
Ja mam jednak jakieś przeczucie, że coś jest na rzeczy. Tak mi to wewnętrznie pasuje....

Do góry