Może będzie Ho Ho Ho!!!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] z całych sił
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakieś 13-14, więc to pewnie nie Bąbel... Chociaż śluz plodny długo miałam, moze coś się pochrzanilo. [emoji19] a mnie piecze jajnik z lewej strony i macica, az czasami podskakuje no nic, w święta i tak nic nie zrobię, nawet na betę nie ma jak iść, przynajmniej miałabym pewność...Windy91, a ile masz po owu? Ja 12 dni.. jajniki mnie nasuwają nadal..[emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
CudoHej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601
Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakieś 13-14, więc to pewnie nie Bąbel... Chociaż śluz plodny długo miałam, moze coś się pochrzanilo. [emoji19] a mnie piecze jajnik z lewej strony i macica, az czasami podskakuje no nic, w święta i tak nic nie zrobię, nawet na betę nie ma jak iść, przynajmniej miałabym pewność...
A jaka masz tEmp ciala
Moze jutro idz na beteJakieś 13-14, więc to pewnie nie Bąbel... Chociaż śluz plodny długo miałam, moze coś się pochrzanilo. [emoji19] a mnie piecze jajnik z lewej strony i macica, az czasami podskakuje no nic, w święta i tak nic nie zrobię, nawet na betę nie ma jak iść, przynajmniej miałabym pewność...
I tak nie odbiore wyników, bo jadę fo domu [emoji17] bez sensu. A temp nie mierze, zbyt roztrzepana jestem i mam skleroze. Poza tym termometr się gdzieś zapodzial przy przeprowadzce [emoji23]Moze jutro idz na bete
Ale zawsze przez neta mozesz wynik obczaic no jak uwazasz.. Ja nadal kciuki trzymamI tak nie odbiore wyników, bo jadę fo domu [emoji17] bez sensu. A temp nie mierze, zbyt roztrzepana jestem i mam skleroze. Poza tym termometr się gdzieś zapodzial przy przeprowadzce [emoji23]
Ale czytałam jedno forum, niektórym dziewczynom testy wychodziły 17dpo... Na ile to możliwie nie wiem, ale z tylu głowy nadal jest nadzieja. Jak nadal się nic nie ruszy, to kolejny test w wigilię zrobię, moja matula zawału dostanie jak go zobaczy [emoji23]
Zapewne bardziej niż niemożność powstrzymuje Cię ostateczność wyniku.... ale zupełnie się ni dziwię. Też odwlekałam nie chcąc zobaczyć wyniku <0...Jakieś 13-14, więc to pewnie nie Bąbel... Chociaż śluz plodny długo miałam, moze coś się pochrzanilo. [emoji19] a mnie piecze jajnik z lewej strony i macica, az czasami podskakuje no nic, w święta i tak nic nie zrobię, nawet na betę nie ma jak iść, przynajmniej miałabym pewność...