reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niee na określenie następnej owu. Bo Windy pisała że nie będzie wiedziala kiedy następna owu.
No co ty testy owulacujne do owulacji ciążowe do ciazy.
Słyszałam że ktoś tam kiedyś zrobił owulacyjny w ciąży i wyszedł pozytywny ale dla mnie to bujdy :-)

[emoji850][emoji28][emoji28][emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boze dziewczyny jakies zalamanie mam :( wszystko mnie juz boli, krzyz zaraz odpadnie :( chceeee urodzic!!!!!!
Lux, a może spróbuj ciepłej kąpieli? Rozluźni Cię, a maluszka przygotuje do porodu...
Fakty medyczne są takie, że sygnał do rozpoczęcia porodu daje dziecko - i nie wcześniej niż dopiero wtedy, kiedy jest gotowe. Widocznie Nataniel nie jest jeszcze gotowy. Masz teraz czas na wyciszenie się - a reszta niech szykuje Święta. Ciesz się ostatnimi chwilami kiedy to Ty decydujesz co będziesz robić...

Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]
1482413297276.jpg
1482413301192.jpg

Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka :D ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni :D wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina :D życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1482413297276.jpg
    1482413297276.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 395
  • 1482413301192.jpg
    1482413301192.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 395
Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601
Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka :D ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni :D wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina :D życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]

Jski piękny dzidziuś :) gratulacje :)

U mnie z wiekiem przyszło i to był wpis niejako subiektywny [emoji9]wiec wieku Ci nie wypominam [emoji12]
Ja bardzo dojrzewałam do macierzyństwa dopiero przy adoptowanym synku pojęłam jaki to skarb [emoji7] ( w sensie każde dziecko)

Ja uwielbiam dzieci - ale tylko swoje.
Do innych mam podejście zawodowe - jestem nauczycielką:rolleyes2:
A wiek? Na mnie jakoś nie bardzo wpływa. Nie tylko głowa młoda, ale i ciało niczego sobie...
Tylko cycki mi jakoś zanikły - z dużego DD zostało małe AA tudzież pryszcze:yes::growl:
No i czasem łapię się na tym, że używam zwrotów albo symboli, które mało kto jeszcze zna - ostatnio wyjechałam do chłopaczka z którym razem trenujemy, żeby nie był taki "lew salonowy" - to się na mnie popatrzył jak na jakąś skamieniałość z mezozoiku i zapytał co to za bydlę...

Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601

Cudo, gratuluję [emoji173] odzywaj się czasem co u Ciebie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Gratulacje Megan! [emoji173]️ rośnijcie zdrowo! A ty do nas zaglądaj częściej [emoji6]

reklama
Do góry