NeSSi mnie jakoś w 7-8 dc ćmiły a wieczorem czułam mocno, aż mnie zginało
No i teraz jest efekt
Tyle, że jedną zakłuje, inną z bólu zegnie a u Ciebie mogło być inaczej [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NeSSi mnie jakoś w 7-8 dc ćmiły a wieczorem czułam mocno, aż mnie zginało
No i teraz jest efekt
niedawno fotke wstawialam brzuszka w pokoju malego, nie widzialas? nadal dwupak u mnielux jak tam u Ciebie? Zapodaj zdjęcie brzuszka, póki jeszcze jest.
Ja miałam Arh- a mąż Arh+ i nam z pierwszą dwójka dzieci poszło bardzo szybko. Teraz mam ArhD - i staraliśmy się 9 miesięcy. Nie sądzę i nigdy nie słyszałam żeby grupa krwi wpływała na płodnośćDziewczyny a słyszeliście coś czy przy różnicy grupy krwi (możliwość wystąpienia konfliktu, ja 0-, mąż A+) ciężej jest zajść w ciaze?
nie jest ciężęjDziewczyny a słyszeliście coś czy przy różnicy grupy krwi (możliwość wystąpienia konfliktu, ja 0-, mąż A+) ciężej jest zajść w ciaze?
doz są świetneWitaj nimitii nie to mój pierwszy raz
Fora zawsze podczytywalam skrycie
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452
Ja miałam Arh- a mąż Arh+ i nam z pierwszą dwójka dzieci poszło bardzo szybko. Teraz mam ArhD - i staraliśmy się 9 miesięcy. Nie sądzę i nigdy nie słyszałam żeby grupa krwi wpływała na płodność
Dziekuje dziewczyny :-) juz sie martwilamnie jest ciężęj
moja siostra ma konflikt z mężem ma dwójke dzieci i 3 w drodze, zachodziła bez problemu w 1 cyklu,
jeżeli dziecko ma grupę krwi mężą (+) to siostra (-) musiał adostać zastrzyk po porodzie żeby nie było żadnych problemów u kolejnego dziecka a jak drugi syn miał krew matki to nie dostała zastrzyku.
Po to jest forum, by pytać. Jak się tutaj zarejestrowałam to też np nie wiedziałam co to clo, albo inne skróty, czasem nowe dziewczyny o coś pytają, bo mają prawo nie wiedzieć i to nie powód by kogoś obrażać... Za to tutaj jest najlepsza atmosfera i najlepsze dziewczyny :-)Nie wiem czy moge tak pisac wprost moze dobra troche przesadzilam z tymi torbielami czy cystami ale nigdy tak nie mialam. Napisalam tak jak tu ze sie staramy drugi cykl (obserwacje prowadze od ponad roku, wiec mniej wiecej wiem jak to u mnie wyglada). Ehh takiego ataku to nigdy nie doznalam. Aaa forum to ovufriend