reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczynki, nadrobie Was pozniej, od wczoraj zdycham z powodu migreny.

Matko jak ja kocham mojego K! Wczoraj caly wieczor lezalam a on obrobil psy, dom i co chwile zmienial mi oklady na glowie. Dzisiaj juz byl na spacerze z psami, ogarnal pranie i zrobil mi sniadanie. I jeszcze powtarza, ze mu mnie szkoda, ze sie tak mecze. Nie moglam trafic na wspanialszego czlowieka [emoji7]

Wczoraj jednak na dobre przyszla malpa [emoji35] chluslo i to porzadnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi u mnie tez chluslo :(
A facet zloto!

reklama
Po to jest forum, by pytać. Jak się tutaj zarejestrowałam to też np nie wiedziałam co to clo, albo inne skróty, czasem nowe dziewczyny o coś pytają, bo mają prawo nie wiedzieć i to nie powód by kogoś obrażać... Za to tutaj jest najlepsza atmosfera i najlepsze dziewczyny :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dokladnie dlatego tu zostalam!
Wszystkie jedziemy na tym samym wozku i nie wazne czy dopiero zaczynasz czy juz sie starasz kilka miesiecy czy lat. Wszystkie pragna tak samo, tak samo cierpia przy kazdej wrednej @

Ja jestem Rh- a K jest Rh+

To jest niebezpieczne dla plodu a nie dla staranek. Na szczescie wymyslono na to sposob :) przy zabiegu dostalam zastrzyk z antyglobulina anty-D.

Matko jak ja kocham mojego K! Wczoraj caly wieczor lezalam a on obrobil psy, dom i co chwile zmienial mi oklady na glowie. Dzisiaj juz byl na spacerze z psami, ogarnal pranie i zrobil mi sniadanie. I jeszcze powtarza, ze mu mnie szkoda, ze sie tak mecze. Nie moglam trafic na wspanialszego czlowieka [emoji7]

Kochany facet!
Głupia wredna @, w takim razie lecimy na jednym wózku ☂
Ja na 29 mam wizytę u nowej ginki, cóż zdziała to nie wiem, zobaczymy czy zmienił się obraz jajników i czy coś rośnie w tym cyklu. Nie wiem jak organizm zareagował na dupka, niby ma pomóc, ale w jaki sposób oprócz wywołania?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin a kiedy termin @?
Szczerze, nie wiem... To mój drugi cykl po odstawieniu anty, zanim zaczęłam brać anty miałam nieregularne cykle, więc mogę znowu tak mieć. Od 15dc miałam plamienia okoloowulacyjne i chwilę bolał mnie jajnik, więc gdyby na to patrzeć, to powinnam mieć zaraz po świętach, ale zobaczymy... Testów owu nie robiłam, temperatury nie mierzylam, więc nie wiem... Chciałabym się zaskoczyć, ale jakoś jestem przekonana, że nic z tego w tym cyklu... Czekam już na tą @, chciałabym żeby przyszła jak najszybciej i zacznę mierzyć temperaturę, to będę miała jakiś punkt odniesienia chociaż. Z drugiej strony jeśli się udało, to trochę się obawiam, że na teście nic nie wyjdzie przed sylwestrem, a potem się okaże że jestem w ciąży. Też chciałabym się pobawić w sylwestra, jeśli dzidzi nie będzie, a przecież nie powiem, że nie piję, bo mam ciążę urojoną [emoji52] nie piję nigdy dużo, bo już nie przepadam, ale mimo wszystko...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Taki chłop to skarb [emoji173] ja na mojego tak czasem narzekam, ale ostatnio też po pracy całą chatę ogarnie na błysk, wszystko zrobi... Jak tak sobie pomyślę, to podejrzane coś [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Szczerze, nie wiem... To mój drugi cykl po odstawieniu anty, zanim zaczęłam brać anty miałam nieregularne cykle, więc mogę znowu tak mieć. Od 15dc miałam plamienia okoloowulacyjne i chwilę bolał mnie jajnik, więc gdyby na to patrzeć, to powinnam mieć zaraz po świętach, ale zobaczymy... Testów owu nie robiłam, temperatury nie mierzylam, więc nie wiem... Chciałabym się zaskoczyć, ale jakoś jestem przekonana, że nic z tego w tym cyklu... Czekam już na tą @, chciałabym żeby przyszła jak najszybciej i zacznę mierzyć temperaturę, to będę miała jakiś punkt odniesienia chociaż. Z drugiej strony jeśli się udało, to trochę się obawiam, że na teście nic nie wyjdzie przed sylwestrem, a potem się okaże że jestem w ciąży. Też chciałabym się pobawić w sylwestra, jeśli dzidzi nie będzie, a przecież nie powiem, że nie piję, bo mam ciążę urojoną [emoji52] nie piję nigdy dużo, bo już nie przepadam, ale mimo wszystko...

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ktory dzis dzien cyklu?

Dokladnie dlatego tu zostalam!
Wszystkie jedziemy na tym samym wozku i nie wazne czy dopiero zaczynasz czy juz sie starasz kilka miesiecy czy lat. Wszystkie pragna tak samo, tak samo cierpia przy kazdej wrednej @
Dokładnie tak [emoji4] ja pierwsze co robię jak wstanę, to sprawdzam ile naprodukowałyście [emoji14] przychodzę do pracy i nadrabiam [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
@Paraplu , @Martaldz to szalejemy ba sylwestra i w swieta i dwie kreski w styczniu! :)

Dziewczyny uzywacie jakis kalendarzykow aplikacji na telefon? Jak tak to jakich? Ja mam Flo
Ja używałam przy 1cs "mój kalendarzyk" , ale wtedy nie wiedziałam jeszcze, że jest taki problem z jajnikami. Teraz nie korzystam z niczego bo i po co, w moim przypadku brak sensu. Tylko bym się denerwowala

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry