Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle, że jedną zakłuje, inną z bólu zegnie a u Ciebie mogło być inaczej [emoji12]
Niestety tak jest każde kłucie może być zupełnie czego innego przyczyną
Ale kto wie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam nadzieje ze i jeden wrzesniowy od CiebieAaa Paraplu, szkoda że @ przylazła, a tak dobrze się zapowiadało... Poszalejcie w sylwestra, potem będzie wysyp pazdziernikowych bobasów [emoji1]
Ja nie liczę na sylwestrowe szaleństwo, ale zobaczymy co usg wykryje w czelusciach tych jajników moichA ja mam nadzieje ze i jeden wrzesniowy od Ciebie
Upijemy sie z mezem winem i szampanem co nam zalega w domu i szalenstwo akurat mi wylicza dni plodne a noz cos sie wykluje. Ale w tym cyklu daruje sobie owu testy.
Jak nie przyjdzie @ przed sylwestrem to zrob test 30 grudnia juz raczej powinno cos wyjsc. Mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie, beda dwie piekne krechy 30 a ty poszalejesz na sylwestra ale bezalkoholowo
A co sie dzieje z jajnikami? Bola?Ja nie liczę na sylwestrowe szaleństwo, ale zobaczymy co usg wykryje w czelusciach tych jajników moich
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Policystyczne gnomy są i nie chcą współpracować. Dla mnie zupełnie nowy temat, to wyszło dopiero po poronieniu. Tak to wydawało mi się, że jestem młoda, zdrowa i nie będzie problemów, a tu masz babo placekA co sie dzieje z jajnikami? Bola?
No u mnie poprzednim razem tak wyszło... Wszystko jest możliwe! Czuję, że styczeń będzie owocny w pozytywy, trzeba zacząć nowy rok i dobrą passę [emoji4]A ja mam nadzieje ze i jeden wrzesniowy od Ciebie
Upijemy sie z mezem winem i szampanem co nam zalega w domu i szalenstwo akurat mi wylicza dni plodne a noz cos sie wykluje. Ale w tym cyklu daruje sobie owu testy.
Oby [emoji1] dziękuję [emoji8]Jak nie przyjdzie @ przed sylwestrem to zrob test 30 grudnia juz raczej powinno cos wyjsc. Mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie, beda dwie piekne krechy 30 a ty poszalejesz na sylwestra ale bezalkoholowo