reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aaa Paraplu, szkoda że @ przylazła, a tak dobrze się zapowiadało... Poszalejcie w sylwestra, potem będzie wysyp pazdziernikowych bobasów [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Aaa Paraplu, szkoda że @ przylazła, a tak dobrze się zapowiadało... Poszalejcie w sylwestra, potem będzie wysyp pazdziernikowych bobasów [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ja mam nadzieje ze i jeden wrzesniowy od Ciebie :)
Upijemy sie z mezem winem i szampanem co nam zalega w domu i szalenstwo akurat mi wylicza dni plodne a noz cos sie wykluje. Ale w tym cyklu daruje sobie owu testy.

Upijemy sie z mezem winem i szampanem co nam zalega w domu i szalenstwo akurat mi wylicza dni plodne a noz cos sie wykluje. Ale w tym cyklu daruje sobie owu testy.
Ja nie liczę na sylwestrowe szaleństwo, ale zobaczymy co usg wykryje w czelusciach tych jajników moich

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie poprzednim razem tak wyszło... Wszystko jest możliwe! Czuję, że styczeń będzie owocny w pozytywy, trzeba zacząć nowy rok i dobrą passę [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry