NeSSi
Moderatorka
No już mnie nie kłuje, chyba, że się ruszam ... teraz to ćmi mnie jak na owulacjęHeh nawet bardzo dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No już mnie nie kłuje, chyba, że się ruszam ... teraz to ćmi mnie jak na owulacjęHeh nawet bardzo dobry
Ale badał Cię w ogóle, czy nie??
No nie wiem, nie słyszałam o tym :-) ja bazuje na przykładzie mojego miasta, u nas opinie się zgadzają :-) mój gin np. jest najlepszy i ma najlepsze opinie, ale są też dwie negatywne, bo komuś się nie podobało. Pozostali lekarze jak coś z nimi nie tak, to też opinie się wyświetlają, ale może w większych miastach jest większa konkurencja i lekarze korzystają z takiej opcji, tego nie wiem :-)Znany lekarz jest przeklamany. Ostanio sie dowiedziałam że można wykupić tam opcje premium wtedy nie będzie złych opinie. aga_ginekolog jest z łodzi ma fb i instagram sprawdź sobie ją. Często posty medyczne daje i jest bardzo przystępna
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A była normalna?
Ja słyszałam o przypadkach że dziewczyny się w 3 lub 4 miesiącu dowiadywaly bo cały czas okres miały. Ale to chyba skrajne przypadki.
To daj koniecznie znać po badaniu. A robiłaś test w międzyczasie?Jak wróci bo właśnie wychodził, będzie badanie, i zobaczymy co dalej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj nimitii nie to mój pierwszy razEvelinia czy ty nie byłaś kiedyś na marcowych mamach?
Spark ja ciebie proszę liczę na ciebie babo ! )))
Ja tu was siedzę i podczytuję apropos nie wiem czemu kilka stron się nie wyświetliło i widziałam tam jakaś panna się burzyła o co chodziło?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne kreseczki! Gratulacje!Witaj nimitii nie to mój pierwszy raz
Fora zawsze podczytywalam skrycie
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452
Podziel się fluidkami [emoji173]Witaj nimitii nie to mój pierwszy raz[emoji14]
Fora zawsze podczytywalam skrycie
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452