reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Mam wyniki po 26h mniej wiecej. Wczoraj beta była 6.25 a prog 16.2

Załączniki

• IMG_2117.png
    IMG_2117.png
    85,4 KB · Wyświetleń: 153
Ostatnia edycja:
reklama
Ech, u mnie miała być w sobotę punkcja, ale pęcherzyki za wolno rosną, więc pewnie będzie w poniedziałek/wtorek 🙄 mam już dość tej stymulacji, czuję się od poniedziałku jakbym była opóźniona w rozwoju 😩 lekarz jest optymistą, bo ładnie rośnie estradiol, ale ja znowu boję się kopa w dupę....
Może lepiej te kilka dni poczekać, żeby były piękne jajeczka. Jeszcze trochę 🍀

u mnie skończyło się zabiegiem .też beta zaczęła spadać. Robiłam badania i wyszła trombofilia. Dostałam zielone światło ale jak narazie biało na teście więc grudzień raczej będzie do bani bo w maju też poroniłam i teraz na 21 grudnia miałabym termin 🥺
Przykro mi z powodu strat :(
Jaki wyszedł wynik w trombofilii i jakie zalecenia dostałaś?

reklama
Może lepiej te kilka dni poczekać, żeby były piękne jajeczka. Jeszcze trochę 🍀

Przykro mi z powodu strat :(
Jaki wyszedł wynik w trombofilii i jakie zalecenia dostałaś?
Szczerze to tego wogole nie ogarniam .
Mam zalecone po pozytywnym teście odczekać 10 dni na wizytę i włączy mi heparynę. A teraz witaminy metylowane i acard 150 .
Strasznie mnie stresują te 10 dni bo we wrześniu beta nie zdążyła urosnąć do momentu aż ciąża była by widoczna na uzg.

Załączniki

• e58df3bd-f4f3-4eb7-ab78-c6d02f807786.jpeg
    e58df3bd-f4f3-4eb7-ab78-c6d02f807786.jpeg
    81,6 KB · Wyświetleń: 64
Do góry