StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli elegancko rośnieMam wyniki po 26h mniej wiecej.
Gratulacje Umawiasz wizytę ?Mam wyniki po 26h mniej wiecej.
Zrobię jeszcze betę jutro i w sobotę. I jak będzie dalej ok to umówię coś.Gratulacje Umawiasz wizytę ?
pięknie,gratulacje kochana piękny prezent przed świętami ️Mam wyniki po 26h mniej wiecej. Wczoraj beta była 6.25 a prog 16.2
Może lepiej te kilka dni poczekać, żeby były piękne jajeczka. Jeszcze trochęEch, u mnie miała być w sobotę punkcja, ale pęcherzyki za wolno rosną, więc pewnie będzie w poniedziałek/wtorek mam już dość tej stymulacji, czuję się od poniedziałku jakbym była opóźniona w rozwoju lekarz jest optymistą, bo ładnie rośnie estradiol, ale ja znowu boję się kopa w dupę....
Przykro mi z powodu stratu mnie skończyło się zabiegiem .też beta zaczęła spadać. Robiłam badania i wyszła trombofilia. Dostałam zielone światło ale jak narazie biało na teście więc grudzień raczej będzie do bani bo w maju też poroniłam i teraz na 21 grudnia miałabym termin
Ładnie rośnieMam wyniki po 26h mniej wiecej. Wczoraj beta była 6.25 a prog 16.2
to już wgl nie rozumiem jak to możliwe żeby ta kreska była najważniejsze że już wiesz coś więcejU mnie beta 0,3 także mogę odstawiać leki
GratulacjeMam wyniki po 26h mniej wiecej. Wczoraj beta była 6.25 a prog 16.2
Szczerze to tego wogole nie ogarniam .Może lepiej te kilka dni poczekać, żeby były piękne jajeczka. Jeszcze trochę
Przykro mi z powodu strat
Jaki wyszedł wynik w trombofilii i jakie zalecenia dostałaś?