reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No nie wiem, nie słyszałam o tym :-) ja bazuje na przykładzie mojego miasta, u nas opinie się zgadzają :-) mój gin np. jest najlepszy i ma najlepsze opinie, ale są też dwie negatywne, bo komuś się nie podobało. Pozostali lekarze jak coś z nimi nie tak, to też opinie się wyświetlają, ale może w większych miastach jest większa konkurencja i lekarze korzystają z takiej opcji, tego nie wiem :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Też o tym nie wiedziałam. Mój ginekolog też mi coś kiedyś o tym opowiedział że to się niekiedy mija z prawdą ale się do tego nie zagłębiam.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piękne kreseczki! Gratulacje! :biggrin2:

Ja też podczytywalam rozne fora jednak tu bylo najprzyjemniej. Na jednym nawet napisalam ale zostalam zwyzywana od nieznajacych sie na swoim cyklu, panikujacych nastolatek to sobie darowalam. A tylko zapytalam czy ciagniecie jajnikow przez ponad tydzien jest normalne i czy moze to byc cysta lub torbiel.
A na jakim forum taka "miła" atmosfera? Ja w poprzedniej ciąży i jakiś czas po pisałam na Bencu, była super atmosfera, przynajmniej na tych wątkach, na których pisałam, ale teraz to forum mocno kuleje, za to tutaj jest super [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mnie znowu zaczął jajnik boleć, teraz prawy...ja nie wiem o co chodzi, czy to kolejna owu? Oszaleje...

I chyba znowu mam anemie, bo ostatnio słabiej się czuję, kręci mi się w głowie, spać mi się chce juz od 20, muszę się przejść do lekarza po skierowanie na wyniki, ehh...

qdkkx1hpzei65q7s.png

A na jakim forum taka "miła" atmosfera? Ja w poprzedniej ciąży i jakiś czas po pisałam na Bencu, była super atmosfera, przynajmniej na tych wątkach, na których pisałam, ale teraz to forum mocno kuleje, za to tutaj jest super [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie wiem czy moge tak pisac wprost :) moze dobra troche przesadzilam z tymi torbielami czy cystami ale nigdy tak nie mialam. Napisalam tak jak tu ze sie staramy drugi cykl (obserwacje prowadze od ponad roku, wiec mniej wiecej wiem jak to u mnie wyglada). Ehh takiego ataku to nigdy nie doznalam. Aaa forum to ovufriend

reklama
Mnie znowu zaczął jajnik boleć, teraz prawy...ja nie wiem o co chodzi, czy to kolejna owu? Oszaleje...

I chyba znowu mam anemie, bo ostatnio słabiej się czuję, kręci mi się w głowie, spać mi się chce juz od 20, muszę się przejść do lekarza po skierowanie na wyniki, ehh...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin a kiedy termin @?

Do góry