reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1dc liczymy dopiero jak chluśnie. plamienia zaliczaja sie do poprzedniego cyklu.

Ja dzialam co 2 dni.

Twoja kuciamba (i pewnie głowa mówi to samo :) ) mówi, że to wcale nie okres, tylko plamienie i powinnaś siknąć na testa.
Tym bardziej ze dopiero 12dpo, wiec na @ jeszcze bylby czas, ale i tak nie przyjdzie, bo tam fasolek sie zagniezdza :)

Ale my zniesiemy jajo przez nastepne 2 dni!! :) Jak nie o siebie, to o nas sie martw! :)
Powiedz przynajmniej czy na tamtym tescie nie pojawil sie jakis cien po czasie... Zrób to dla mnie ;)

Chyba rzeczywiscie 4.12 moglo to byc :)

Rosnie ok 2mm dziennie (mi czasem ciut wiecej niz 2mm), peka jak ma ok 22-25mm

Acard jest generalnie na rozrzedzeznie krwi. jest bez recepty, mozesz go spokojnie sobie kupic i brac 1 tab dziennie. dziewczyny bez wskazań tez braly go wlasnie zeby łatwiej sie fasolka zagniezdzila, bo przez lepsze krążenie jest macica bardziej ukrwiona i łatwiej sie w nia wgryzc.
Nie znam tej funkcji Acardu że niby broni przed atakowaniem zarodka jak intruza. Tak raczej dziala steryd - Encorton. Acard na zbyt duza krzepliwosc.
Moj tato np ma problemy z zylakami i bierze od kilku lat Acard.
Mozesz ewentualnie zobaczyc jakie mialas wyniki kiedys APTT - krzepniecia, czy np za szybko krzepla krew czy nie. i wtedy ewentualnie zdecydowac..
Rozumiem że jest w pełni bezpieczny w ciąży??? [emoji3]
U mnie znowu poronienie było równie skąpe co @, różnica była tylko w tym że były skrzepy. Teraz ta pierwsza po, co prawda wywołana ale też taka jak było wcześniej . Nie wiem w sumie od czego to jest zależne. Chociaż tak jak patrzę na Wasze bety to u mnie chyba się nawet nie zagniezdzilo dobrze i może dlatego nie było takiego krwawienia i boli

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu - to trzymam kciuki by nie przyszła ...
U mnie 6dpo, nic nie czuję ... zatem clo na mnie działa jak lipa na resorach :D

Hehe dzieki ;)

A tak w ogole to dzien dobry :)

Hihi wiecie co powiekszyl mi sie jeden cycek [emoji23] tzn. spuchl i to w lustrze smiesznie wyglada bo lewy jest duzy z fioletowa brodawka a prawy jest mniejszy, bardziej flakowaty z rozowa brodawka [emoji23] nie dosc, ze kuciamba mi swiruje to jeszcze cycki [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe dzieki ;)

Hihi wiecie co powiekszyl mi sie jeden cycek [emoji23] tzn. spuchl i to w lustrze smiesznie wyglada bo lewy jest duzy z fioletowa brodawka a prawy jest mniejszy, bardziej flakowaty z rozowa brodawka [emoji23] nie dosc, ze kuciamba mi swiruje to jeszcze cycki [emoji23]

Zaciskam kciuki żeby nie pojawiła sie przez przynajmniej rok !!!!
Pipka świruje, cycki świrują... hmmm co to może być ?!! [emoji23][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Hehe dzieki ;)

Może jeden cyc swiruje, bo jeden bobo się zagniezdzil, a drugi jeszcze czeka w kolejce:p może będziesz miala bliźniaki... :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

Paraplu może zrób testa. Będziesz wiedziała co i jak. A tak myślisz i nie wiesz co jest grane.
gabrika ile to już miałam takich cykli, że dni płodne były nasze a potem @ przyłaziła. W drugą ciąże jak zaszłam to był tylko 1 numerek w cyklu (ale niestety poroniłam). Teraz już kończę 12 cykl starań i dni płodne nasze co cykl i nic z tego.

Może jeden cyc swiruje, bo jeden bobo się zagniezdzil, a drugi jeszcze czeka w kolejce:p może będziesz miala bliźniaki... :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie strasz [emoji23]

Paraplu może zrób testa. Będziesz wiedziała co i jak. A tak myślisz i nie wiesz co jest grane.
gabrika ile to już miałam takich cykli, że dni płodne były nasze a potem @ przyłaziła. W drugą ciąże jak zaszłam to był tylko 1 numerek w cyklu (ale niestety poroniłam). Teraz już kończę 12 cykl starań i dni płodne nasze co cykl i nic z tego.
Haha nieeeee zdobie :p szkoda kasy teraz, termin mam na jutro, jak nic sie nie ruszy to wtedy zrobie.

reklama
Do góry