Antonia2016
Fanka BB :)
Rozumiem że jest w pełni bezpieczny w ciąży??? [emoji3]1dc liczymy dopiero jak chluśnie. plamienia zaliczaja sie do poprzedniego cyklu.
Ja dzialam co 2 dni.
Twoja kuciamba (i pewnie głowa mówi to samo ) mówi, że to wcale nie okres, tylko plamienie i powinnaś siknąć na testa.
Tym bardziej ze dopiero 12dpo, wiec na @ jeszcze bylby czas, ale i tak nie przyjdzie, bo tam fasolek sie zagniezdza
Ale my zniesiemy jajo przez nastepne 2 dni!! Jak nie o siebie, to o nas sie martw!
Powiedz przynajmniej czy na tamtym tescie nie pojawil sie jakis cien po czasie... Zrób to dla mnie
Chyba rzeczywiscie 4.12 moglo to byc
Rosnie ok 2mm dziennie (mi czasem ciut wiecej niz 2mm), peka jak ma ok 22-25mm
Acard jest generalnie na rozrzedzeznie krwi. jest bez recepty, mozesz go spokojnie sobie kupic i brac 1 tab dziennie. dziewczyny bez wskazań tez braly go wlasnie zeby łatwiej sie fasolka zagniezdzila, bo przez lepsze krążenie jest macica bardziej ukrwiona i łatwiej sie w nia wgryzc.
Nie znam tej funkcji Acardu że niby broni przed atakowaniem zarodka jak intruza. Tak raczej dziala steryd - Encorton. Acard na zbyt duza krzepliwosc.
Moj tato np ma problemy z zylakami i bierze od kilku lat Acard.
Mozesz ewentualnie zobaczyc jakie mialas wyniki kiedys APTT - krzepniecia, czy np za szybko krzepla krew czy nie. i wtedy ewentualnie zdecydowac..
U mnie znowu poronienie było równie skąpe co @, różnica była tylko w tym że były skrzepy. Teraz ta pierwsza po, co prawda wywołana ale też taka jak było wcześniej . Nie wiem w sumie od czego to jest zależne. Chociaż tak jak patrzę na Wasze bety to u mnie chyba się nawet nie zagniezdzilo dobrze i może dlatego nie było takiego krwawienia i boli
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom