reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!
GRATULUJĘ!!!! :)

evelinia wielkie gratki! Spokojnej i nudnej ciąży. Ile się staraliście?Fajny prezent pod choinkę będzie.
lux jak tam u Ciebie na froncie?
Paraplu ja jak zaszłam w drugą ciążę to miałam problem z dziąsłami. Tak miałam poranione dziąsła jakbym jakieś mega gorące jedzenie jadła. Ale swędzieć nie swędziały. A który masz dzień cyklu?

26dc, 9dpo
No one nie swedza, nie wiem jak to opisac, taki dyskomfort czuje. Moze to byc od antybiotyku ale pierwszy raz bym miala taki objaw po lekach.
Zglupialam kompletnie bo to uczucie jest na calych dziaslach a pamietam, ze jak wychodzily mi osemki to wlasnie tak to czulam. No ale kurcze ja juz mam wszystkie zeby stale i nie ma mi co wychodzic [emoji23]

DZIEWCZYNKI OGROMNIE WAM GRATULUJE !!!
wreszcie pozytywy i to 3 prawie w tym samym czasie [emoji7] mam nadzieje, ze wszystko bedzie z fasoleczki dobrze i ze zaraz bedzie wysyp kolejnych :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!

Gratulacje!!!
Super zaczynaja nam sie pozytywy sypać [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, ponowię pytanie. Ma któraś może jakieś doświadczenia i poleca jakiś konkretny suplement diety, witaminy dla mnie i dla małża, takie żeby na prawde działały i wzmocniły nasz organizm? :happy::confused:
Chcemy troche przycisnąć ze zdrowiem przed rozpoczęciem starań bo zdrowego trybu życia nie prowadzimy i dobrze nie jest... :oo2: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że właścwa dieta to podstawa

Do góry