Mikaduchna
Fanka BB :)
Miło mi poznać i dziękuję serdecznieMy się jeszcze nie znamy Witam i gratuluję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło mi poznać i dziękuję serdecznieMy się jeszcze nie znamy Witam i gratuluję!
Trzymam kciukiGratuluję nasze forum się odczarowało jupi. Obyśmy wszystkie. Mi wczoraj @ się skończyła i za kilka dni do dzieła.
GRATULUJĘ!!!!Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!
A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi
Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).
Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!
Dzięki Emsi - to trochę taki szok, bo ten cykl to w ogóle był stracony - a tu taka KinderniespodziankaMikaduchna gratuluję z całego serducha!!! [emoji173] Bardzo się cieszę [emoji1]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
evelinia wielkie gratki! Spokojnej i nudnej ciąży. Ile się staraliście?Fajny prezent pod choinkę będzie.
lux jak tam u Ciebie na froncie?
Paraplu ja jak zaszłam w drugą ciążę to miałam problem z dziąsłami. Tak miałam poranione dziąsła jakbym jakieś mega gorące jedzenie jadła. Ale swędzieć nie swędziały. A który masz dzień cyklu?
Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!
A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi
Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).
Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!
Dziękuję bardzo!GRATULUJĘ!!!!
Gratuluję nasze forum się odczarowało jupi. Obyśmy wszystkie. Mi wczoraj @ się skończyła i za kilka dni do dzieła.
A jak zamierzasz starania co drugi czy codziennie??To masz tak samo jak ja