reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kumpela wlasnie ma z tej bialej skory i narzeka na ta skorke i mowi, ze spacerowka jest mikro w tym wozku, ze plytka i ledwo sie wieksze dziecko miesci
Wcale się nie dziwie, miałam kanapę ze skóry naturalnej i nigdy więcej, latem jak mucha do lepa się przyklejaliśmy :-D
Dwoje, chłopczyka i dziewczynkę. Świetna sprawa, zreszta gdyby nie adopcja chyba nie odblokowalabym sie i nie zaszła w ciąże [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wzruszyłam się, dobre z Was duszyczki :) Piekna historia :)

Łoooo, ta druga zajebista! A wez... ja ograniczylam wybór wózka do 2, bo mi sie zmieniało co tydzien, B to juz nawet przestał sie do nazw przywiązywac :D a wczesniej zakochalam sie w wózku z motywem arbuza, nie wiem co mną kierowało xd

Link do: 3w1 Wózek Dada Paradiso Watermelon (spacerówka + gondola + fotelik z adapterem) 2016 KURIER GRATIS [id21934] - 1579 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

w sumie jak tak na niego znowu popatrzyłam, to znowu mi sie podoba, haha :D
To więcej niee patrz, błagam Cię haha

Dwoje, chłopczyka i dziewczynkę. Świetna sprawa, zreszta gdyby nie adopcja chyba nie odblokowalabym sie i nie zaszła w ciąże [emoji7][emoji173]️

Tyle czasu jestes na forum i nawet nie wspomnialas, ze adoptowaliscie dzieci :p
Mozesz cos napisac wiecej? Jak juz dostaliscie dzieciaczki do domu to jak dlugo zajela Wam takie oswojenie sie i kiedyt dotarlo do Was, ze one sa Wasze i nikogo innego? :)

Moje tez nie, ale zauroczyła mnie ta torba do wozka, haha :D Bo ja generalnie jak wybieram kolor wózka to i tak zawsze wychodzi na czarny albo ciemny granat :D
Poza tym chyba troche bałabym sie wsadzić Bąbla do fotelika, który jednak chyba do najlepszych nie nalezy... :p

U nas staneło na Bebetto Vulcano albo Luca S-line... chociaz zakochana jestem w musty, ale to juz droga impreza :D
Bebetto <3

reklama
Tu nie chodziło o licytowanie się kto i ile tylko odwołanie się do tego co powiedziała koleżanka jej - ze coś się słabo straja a jest to dopiero (aż zależy jak spojrzeć ) 4cs . Ciekawi mnie co bym im powiedziała gdyby był to 29cs albo jeszcze więcej ... w tym sensie to było. Proszę o czytanie ze zrozumieniem również postów poprzedzających wtedy będzie wiadomo o co chodzi ... ;)

Dziś akurat o 4cs było dość dużo postów i można było podpiąć to pod różnym kontekstem..... Z moim czytaniem ze zrozumieniem nie jest tak zle:happy:

Do góry