reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeśli chodzi o kwestie finansową to wiem, że dalibyśmy radę bo chłopak pracuje, ja dostaje też ze szkoły pieniądze i jakoś byśmy dali radę, ale sama już nie wiem jak to z tym wszystkim jest bo piszecie o tym, ze studia to czas szaleństw itd.. A ja juz 2 lata siedzę sama. Bez chłopaka i ze średnim kontaktem ze znajomymi, którzy wiecznie nie mają czasu.. I już nw czy tą samotność chciałabym przelać na dziecko poprostu i zająć się czymś pożytecznie czy może przejdzie mi wszystko jak chłopak wróci. Nie wiem ;/ Może to tak mi działa podświadomość? Ehh :(
A jesteś pewna, że to ten właściwy, z którym powinnaś mieć dziecko? Nie obraź się, ale mam wrażenie, że bardziej chcesz zapełnić czas i sprawić, żeby chłopak wrócił, niż tak właściwie naprawdę cieszyć się z macierzyństwa. Nie piszę tego, żeby Cię atakować, ani nic, ale to jest poważna decyzja i z perspektywy czasu wiem, że warto mieć pewność, że osoba z którą będzie się miało dziecko jest tą właściwą :-) jak nie masz kontaktu ze znajomymi, to może zapisz się na jakiś fitness, albo zrób coś dla siebie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ja też dużo imprezowałam, ale z dnia na dzień trzeba było przestać i tyle. No i ja byłam sama, bo mój ex się na mnie wypiął i znalazł sobie inną :-) wynajem to też nie jest problem, my dalej wynajmujemy, co prawda kupiliśmy mieszkanie, ale wciąż na nie czekamy, bo budowa ma się zakończyć do końca marca. Jakoś trzeba sobie radzić :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
No to faktycznie miałaś pod górkę, silna babka z ciebie [emoji6] z tym wynajmem to raczej kwestia tego typu, że za mieszkanie płacili mi wtedy rodzice, a stać mnie było na pokój. Bo studiowałam wtedy dziennie, więc oni mnie utrzymywali, teraz to już wiadomo ze inaczej. Dlatego wtedy taka przerażona byłam co okres mi się spóźnił [emoji1]
Wiesz, teraz za różowo też nie jest, ale dajemy radę, łatwo nie będzie ale teraz przynajmniej mam tego realną świadomość. Ech, wtedy to się nie myślało o śluzach tylko jak się napić małym kosztem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Lesny Dzban [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do tej pory wspominam Antała z monopola na Grabiszyńskiej we Wrocławiu, tylko tam takie cudo znalazłam :p jak trzy lata później poszłam tam, żeby sobie powspominać stare czasy i poprosiłam o Antała, to babka popatrzyla na mnie jak na debilke, a ja wyszłam :-D a z kolei na naszej uczelni była modna malinówka, raz wypilam 4 kielonki i było po mnie... :-o taka moc :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

@Paraplu a powiedz mi, czy Ty masz jakies poowulacyjne przypadlosci? :p Bo mnie strasznie jamniki bola, mam zgage ssanie i siku ;p u mnie owulka raczej w niedziele byla i juz nie wiem czy ja sobie cos wmawiam i ze mna cos nie tak...

Ktory macie dpo?
Ja nie mam zadnych przypadlosci. Katar byl dwa dni I przeszedl, tyle ze wczoraj mialam leciutko brunatne plamienie, Tak w srodku dnia I Tak moze z dwie, trzy godziny. Ale nic innego nie czuje.
Wiec sie zastanawialam Czy moglo to byc plamienie implantacyjne, a jesli nie to co[emoji848]

A jesteś pewna, że to ten właściwy, z którym powinnaś mieć dziecko? Nie obraź się, ale mam wrażenie, że bardziej chcesz zapełnić czas i sprawić, żeby chłopak wrócił, niż tak właściwie naprawdę cieszyć się z macierzyństwa. Nie piszę tego, żeby Cię atakować, ani nic, ale to jest poważna decyzja i z perspektywy czasu wiem, że warto mieć pewność, że osoba z którą będzie się miało dziecko jest tą właściwą :-) jak nie masz kontaktu ze znajomymi, to może zapisz się na jakiś fitness, albo zrób coś dla siebie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Luzik :) Myślę, że to ten gdyż spotykamy się już 6 lat i naprawdę mu ufam a co do wypełnienia czasu do jego powrotu to zostały niby tylko dwa miesiące więc teoretycznie juz naprawdę mało.. Nie wiem sama. Poprostu jakiś czas czuję zainteresowanie tym tematem i od momentu kiedy on też zastanawiam się nad dzieckiem.. Ale i tak wiem, że to napewno jeszcze nie nastąpi teraz bo widzę jeszcze wyraźne niedociągnięcia w wielu sprawach i faktycznie chyba poczekam do końca szkoły :)

Ktory macie dpo?
Ja nie mam zadnych przypadlosci. Katar byl dwa dni I przeszedl, tyle ze wczoraj mialam leciutko brunatne plamienie, Tak w srodku dnia I Tak moze z dwie, trzy godziny. Ale nic innego nie czuje.
Wiec sie zastanawialam Czy moglo to byc plamienie implantacyjne, a jesli nie to co[emoji848]

Oby to było to ^^

reklama
Do góry