Lanvin
Fanka BB :)
A jesteś pewna, że to ten właściwy, z którym powinnaś mieć dziecko? Nie obraź się, ale mam wrażenie, że bardziej chcesz zapełnić czas i sprawić, żeby chłopak wrócił, niż tak właściwie naprawdę cieszyć się z macierzyństwa. Nie piszę tego, żeby Cię atakować, ani nic, ale to jest poważna decyzja i z perspektywy czasu wiem, że warto mieć pewność, że osoba z którą będzie się miało dziecko jest tą właściwą :-) jak nie masz kontaktu ze znajomymi, to może zapisz się na jakiś fitness, albo zrób coś dla siebie :-)Jeśli chodzi o kwestie finansową to wiem, że dalibyśmy radę bo chłopak pracuje, ja dostaje też ze szkoły pieniądze i jakoś byśmy dali radę, ale sama już nie wiem jak to z tym wszystkim jest bo piszecie o tym, ze studia to czas szaleństw itd.. A ja juz 2 lata siedzę sama. Bez chłopaka i ze średnim kontaktem ze znajomymi, którzy wiecznie nie mają czasu.. I już nw czy tą samotność chciałabym przelać na dziecko poprostu i zająć się czymś pożytecznie czy może przejdzie mi wszystko jak chłopak wróci. Nie wiem ;/ Może to tak mi działa podświadomość? Ehh