reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi, przykro mi.. ale w końcu się uda! Zawsze jak przychodzi @ to chce mi się ryczeć i jest mega dół.. ale musimy wziąć się w garść i walczyć dalej !
Moj kuzyn z Niemiec mało ze mną rozmawia, ale zdjecia usg żony co wizytę mi wysyła eh.. dlatego tez wiem jak to boli..
mfifi04, zapraszamy [emoji6] czym nas wiecej tym lepiej [emoji3] opowiedz cos o sobie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
witaj basia89

reklama
No widzisz ...da się! :D
Kuj żelazo póki gorące :)
Ja kuzwa na zimno kułam i zobacz ile muszę czekać :D No na zimno nie idzie kurde :]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanie do dziewczyn z CLO ... kiedy mdłości przejdą ? Czy będę teraz 5 dni się męczyć ?
Ja mam ciągle :( ale dodatkowo biorę Bromergon i może dlatego ;)

Hej dziewczyny. Ostatnio bardzo dużo piszecie. staram się nadrabiać jak tylko mogę.
Bulbasek ty masz dwie kreseczki na tescie?? Wielkie gratulacje.
Bertha trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieję że za niedługo pokażesz pozytywny test
Lux coraz bliżej rozwiązania prezent na święta wspanialy Dostałam taki 9 lat temu
A ja mam nadzieję że niedługo wrócę do starań. jak narazie czas mi się strasznie dluzy. @ powinnam dostać 10.12 i mam nadzieję że będę mogła zacząć starania, będę walczyć do upadłego. Czasami się zastanawiam skąd mam na to siły że po tylu porażkach jeszcze się nie poddałam. Ale marzenia trzeba spełniać. A moim marzeniem jest mieć jeszcze jedno dziecko.

Hejka. Ja ma doła. Sama już nie wiem co robić. Byłam u gina. 9 dc pecherzyk 12 mm czyli jest szansa na owu. Ale kolejny lekarz odradza mi ciążę. Ten tez twierdzi ze mam dziurę w macicy po cc i najpierw musiałabym ja zaszyc bo inaczej ciąża zbyt ryzykowna. I bądź tu mądry. 2 lekarzy ze jest dziura i bardzo ryzykowna ciąża, 2 ze blizna brzydko zrosnieta ale na pewno nie dziura. Pomijając fakt ze nie udaje mi sie w ciążę zajść to nawet nie wiem czy powinnam próbować.

1usavcqgt1dml95x.png
I jak zwykle... Może zacznijmy leczyć się u wróżek? Masakra :(
Decyzję masz sama podjąć?

Tutaj sa same "mamuśki"? Czy moze jest ktoś w trakcie starań? :p
Witam nową staraczke. Ja np. staram się o pierwsze maleństwo. :)

Izabela90 właśnie się zastanawiałam co u Ciebie słychać. Super że się nie poddajesz i oby tak dalej, silna z Ciebie kobietka, podziwiam i kibicuję żebyś się doczekała w końcu swojego szczęścia...

Witam nową staraczke. Ja np. staram się o pierwsze maleństwo. :)

Izabela90 właśnie się zastanawiałam co u Ciebie słychać. Super że się nie poddajesz i oby tak dalej, silna z Ciebie kobietka, podziwiam i kibicuję żebyś się doczekała w końcu swojego szczęścia...
Długo juz sie starasz?

reklama
Do góry