Dopisz i mnie
Adrianna, 37lat 1cs, ostatnia@08.11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopisz i mnie
Wiem właśnie, tylko, że tak jak Emsi pisze, że coś z tyłu głowy mówi, a może jednak powinniśmy akurat teraz... No nic, zobaczymy co będzieJa ostatnio w owu mialam migrene i nie chcialo mi sie zmuszać do przytulanek, były dzień później, trudno. Co ma być to będzie. Takie ustawianie przytulanek jest okropne, niestety najlepiej przytulać się, jak jest na to ochota z jednej czy z drugiej strony, bo można się wykończyć.
Wiem wiem, to jest trudne, ale z drugiej strony się zmuszać, pilnować. Wiecie, jak psychika działa na zajście w ciążę. Jak sie bardzo chce to nici.Wiem właśnie, tylko, że tak jak Emsi pisze, że coś z tyłu głowy mówi, a może jednak powinniśmy akurat teraz... No nic, zobaczymy co będzie
Tak czasem jest mój też zasttrajkowal 10dc i nic,zaczynamy tylko od kiedy,ja wczoraj z migrena wylądowałam na sor,bo rzyganko było,3kroplowki i 3leki dożylnie bo nie puszczlo,już ok,Ja ostatnio w owu mialam migrene i nie chcialo mi sie zmuszać do przytulanek, były dzień później, trudno. Co ma być to będzie. Takie ustawianie przytulanek jest okropne, niestety najlepiej przytulać się, jak jest na to ochota z jednej czy z drugiej strony, bo można się wykończyć.
masakra ale strach jak diabli wychodzic z domu jak juz ciemno, jak sie czuje?Ja mam dzisiaj okropny dzień... wczoraj chlopak wracał sam z piwka z kolegami i został pobity... prawie cały dzień jeździmy po szpitalach... mam już dość. Chłopak ma złamany nos i ciężko mu się oddycha bo usta obrzekniete... co zza ludzie na tym świecie żyją, szok...
Masakra jak można zostawić dziecko bez opiekimasakra ale strach jak diabli wychodzic z domu jak juz ciemno, jak sie czuje?
u nas na osiedlu, malego tego, pod naszym blokiem zaginelo wczoraj dziecko o piatej rano...
Link do: Policja i straż pożarna poszukują zaginionego dziecka
po osiedlu kraza plotki, ze rodzice opijali andrzejki i dziecko po prostu wyszlo...Masakra jak można zostawić dziecko bez opieki