reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uuu jestem ciekawa ! Bertha twoja owulacja jest mega ciekawa !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Sama jestem ogromnie ciekawa, czy ta owu przedokresowa to jakas wartosciowa, czy jakis stary pecherzyk sobie pekl i umarł.. zobaczymy czy w piatek gin cos bedzie w stanie wywnioskowac.
Mam nadzieje, ze normalna owu za kilka dni bedzie sie ksztaltowac, a nie te jakies felerne z innych terminach cyklu.

reklama
To trzymam kciuki :) ja Spark nawet gdybym chciała się starać to ten cykl jest na bank bez owulacyjny bo bez clo nie bolą mnie jajniki. Żaden.

A mi bez clo owulacja przybyła w 13dc a nie 16-17 dc jak zwykle [emoji51][emoji23] także małpa będzie w okolicach 5-6 grudnia. [emoji51]

Nimiti No focha walnęłam ze szok ! [emoji51][emoji23][emoji48] ale żeby nie być już taka zołza i zła żona dałam mu dziś trochę nawet jeśli juz nie było szans na efekty za dwa tyg to niech się chłop troszkę ucieszy [emoji23][emoji23][emoji108]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też 6,7 dni po owu. Jeśli @@@ miałaby przyjść tak jak zawsze to za 5 dni, ale do 7 dni daje margines. Nie nastawiam się, ale organizm mi wysyła sygnały dziwne i chciałabym wiedzieć co się dzieje. Od poniedziałku pobolewa lewy jajnik, dzisiaj poczułam też prawy (nigdy się to nie zdarzyło, oprócz tydzien temu kiedy dwa napinaly i pewnie to było owu). Do tego dzisiaj rano bol podbrzusza mocny jak na miesiaczke. Też nigdy mi się to nie zdarzyło w takim czasie cyklu. Ale czekam cierpliwie co mi życie przyniesie.

Moja koleżanka jest w ciąży i cieszę się tak jakbym sama była. Kibicowalam jej strasznie, bo w sierpniu straciła swoje dzieciątko.
To nie masz owulacji 14 dni przed @? Bo mi tak mniej więcej wychodzi, teraz było 15 dni, może się @ spóźniła po prostu.
Ja z tymi bólami jajników już się nie nabiorę.. W tamtym cyklu też mnie tak jakby bolały, kłuły po owulacji i tak nic z tego. Na razie cisza ze wszelkimi objawami. Oprócz mdłości czasami, ale to chyba od tego euthyrox'u. :(
Też mam koleżankę, z którą, jak się uda, chcemy w jednakowym czasie zajść. Oczywiście to nie takie proste :D Ona już była teraz w ciąży, ale ją straciła w 6 tyg. Nie załamała się i jak tylko będzie mogła to będą się dalej starać.

Dobra żona z ciebie Queen ;)
A czułaś jakiś ból jajników czy tak o bezobjawowo?
Ja jestem dzisiaj mega zmęczona spać mi się chce okrutnie juz bym chciała emeryturę :S

Zrobiłam test z nudów w poniedziałek i buła mega ciemna krecha. 12h później bolał mnie brzuch. Ale cały. Jajnik bolał wczoraj trochę i dziś. To wszystko [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przynajmniej ciebie coś boli mnie to nic więc tym bardziej wiem że wypadam z gry ;) widziałam twój test w pierwszej chwili myśłam że to ciążowy i się ucieszyłam a potem doczytałam.

To nie masz owulacji 14 dni przed @? Bo mi tak mniej więcej wychodzi, teraz było 15 dni, może się @ spóźniła po prostu.
Ja z tymi bólami jajników już się nie nabiorę.. W tamtym cyklu też mnie tak jakby bolały, kłuły po owulacji i tak nic z tego. Na razie cisza ze wszelkimi objawami. Oprócz mdłości czasami, ale to chyba od tego euthyrox'u. :(
Też mam koleżankę, z którą, jak się uda, chcemy w jednakowym czasie zajść. Oczywiście to nie takie proste :D Ona już była teraz w ciąży, ale ją straciła w 6 tyg. Nie załamała się i jak tylko będzie mogła to będą się dalej starać.

Wiesz co, jeśli będę miała cykl 31dni to za tydzień w środę @ i będzie ze 2 tyg przed @ byla owulacja. Normalne cykle ( zanim zaczęłam się starać od wrzesnia) miałam 29 dni. Wiec wyliczam owu w przybliżeniu. A dużo było Przytulanek w tym cyklu i swieca to zobaczymy. :)

Też się nie nastawiam jeśli chodzi o jajniki :D bo to mendy zdradliwe, wiec czekam cierpliwie :) w sobote chce zatestowac.

reklama
Przynajmniej ciebie coś boli mnie to nic więc tym bardziej wiem że wypadam z gry ;) widziałam twój test w pierwszej chwili myśłam że to ciążowy i się ucieszyłam a potem doczytałam.

Kochana, u mnie dobrze. 24dc :) w sobote może zatestuje, zobaczymy ;) owocny był ten cykl, wiec zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Do góry