Dzieki, juz lepiej, zaraz zjem obiad i moze sily mi wroca, oj dawno tak zle sie nie czulam....Martwimy się o ciebie,kochana,wszystko dobrze juz
reklama
Hej a moglabys mi podac nazwe tych lekow na zatoki bo mnie tez mecza...Czuje sie naprawde mega rożnie. Do niedawna wymioty byly pojedynczymi epizodami z rana. A od wczoraj wymiotowalam wszystko - cokolwiek zjadlam/ wypiłam. Mam ogromna nadzieje, ze to chwilowe po drodze, a wlasciwie prawie od poczatku mecze sie z zapaleniem zatok, co tez raczej wzmaga moje problemy z mdlosciami. Ale.. Leki juz mam .. Gin potwierdził, ze moge brac. Czekam na wejście w drugi trymestr (to juz za chwile) i chyba faktycznie sie w koncu przelecze
A Ty jak Kochana? Oprocz tego, ze brzuszek Cie dzis boli ?
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiaq85
Fanka BB :)
Hej staraczki! Czy któras dzisiaj testowala? Ja powinnam okres dostać wczoraj, ale póki co cisza. Test wczoraj negatywny więc raczej to po prostu chwilowe opóźnienie. Chociaż w sumie nie czuje się okresowo, nawet jak to zwykle bywało nie wyglądam gorzej, przed @ lubią wychodzic mi na twarzy "zachcianki". Ciazowo też się nie czuję niestety,tylko piersi trochę bolą. Już bym wolała żeby ta @ przyszła niż takie robienie sobie zludnej nadziei. Poza tym gdyby coś było to test powinien już byc pozytywny.
salatkaOwocowa
Dziękuję już w miarę dobrze ale mdłości jeszcze mnie trzymają a to już 19 tydzień...Kamiska najgorzej :/ i to czekanie z malutka nadzieja, brrr. ;/
Salatkaowocowa a Ty jak sie czujesz?
Psychicznie gorzej bo swiruje jak tylko coś mnie boli albo nie czuję Maluszka...
Napisane na QUANTUM_2_550 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej staraczki! Czy któras dzisiaj testowala? Ja powinnam okres dostać wczoraj, ale póki co cisza. Test wczoraj negatywny więc raczej to po prostu chwilowe opóźnienie. Chociaż w sumie nie czuje się okresowo, nawet jak to zwykle bywało nie wyglądam gorzej, przed @ lubią wychodzic mi na twarzy "zachcianki". Ciazowo też się nie czuję niestety,tylko piersi trochę bolą. Już bym wolała żeby ta @ przyszła niż takie robienie sobie zludnej nadziei. Poza tym gdyby coś było to test powinien już byc pozytywny.
U mnie dzisiaj tez negatyw tez sie nie czuje, z rana mnie nawet muliło. A ja takie rewelacje mam tylko przy grypie i zatruciu... no ale widac żołądek postanowil płatac mi dzisiaj figle, wiec czekam na @
Gosiaq85
U mnie dzisiaj tez negatyw tez sie nie czuje, z rana mnie nawet muliło. A ja takie rewelacje mam tylko przy grypie i zatruciu... no ale widac żołądek postanowil płatac mi dzisiaj figle, wiec czekam na @
To życzę żebyś się nie doczekała i żeby za parę dni pokazały się 2 kreseczki bo ponoć tak też może być.
A kiedy powinnaś dostać okres?
Paraplu
Łeee ale mnie jednak ta @ w konia zrobila. Rano rozowy papier i do tej pory nic co za wredota! W ciuciubabke sie bawi. Ehh no nic, poczekam, jak tak patrze na kalendarz to do poniedzialku powinna przyjsc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurze dziewczyny czytam caly czas choc czasem trudno nadazyc za Wami za kazdym razem mam.nadzieje ze jeszcze komus sie udalo ze sa II kreseczki...
Mam.nadzieje ze zaraz sie ruszy i bedzie znowu wysyp.))
Ja poki co testuje co 2 dzien kreska ciemnieje a do wizyty jeszcze dlugo ale objawy coraz mocniejsze mdlosci brak apetytu i takie tam.
No coz bede dalej.trzymac za was kciukasy
Ja poki co testuje co 2 dzien kreska ciemnieje a do wizyty jeszcze dlugo ale objawy coraz mocniejsze mdlosci brak apetytu i takie tam.
reklama
To życzę żebyś się nie doczekała i żeby za parę dni pokazały się 2 kreseczki bo ponoć tak też może być.
A kiedy powinnaś dostać okres?
Ten cykl juz raczej spalony, @ powinna byc pojutrze.... Wiec niech przyłazi i zaczyna nowy cykl. Albo niech sie faktycznie ten Dziedzic decyduje bo tu osiwieje
Kurze dziewczyny czytam caly czas choc czasem trudno nadazyc za Wami za kazdym razem mam.nadzieje ze jeszcze komus sie udalo ze sa II kreseczki...
Najwazniejsze ze ciemnieje a kiedy masz wizytę?