reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Hej Dziewczynki

Jakoś nie mam weny żeby pisać @ już 3 dzień sie spóźnia. Dzisiaj co chwile latam do łazienki sprawdzić czy nie przyszła i nic. Nie mam ochoty na nic bo oczywiście tli mi sie plomyk że może jednak sie udało a rozum podpowiada że przecież beta albo test coś by pokazały :( i tak tkwie w zawieszeniu....

Co do zwierzaków to chyba Wszystkich przebije bo mamy psa i 4 koty ;) ale mamy dom także też inaczej bo koty wychodzące.
Kamiśka, a w którym dniu cyklu robiłaś tą betę? i w którym jesteś teraz? i jakie masz cykle? może jest nadzieja..

reklama
W poniedziałek zrobiłam bete wyszła 1780 dziś powtórzyłam i spadek na 596 :( @ dalej nie mam, nawet brzuch mnie nie boli. Nie wiem co mam robić. Czy zrobić jeszcze jedną by sprawdzić czy spadła do zera czy już sobie wszystko odpuścić i czekać na @ :( :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

O matko! :( czemu tak? Może jakieś inne jednostki? to samo laboratorium?

Ja tez sie boje, ale chyba zaczekam do piątku... Jakis dziwny spokoj mnie tym cyklu z testami naszedł, jakos mi nie śpieszno....

U mnie 28 dc, jutro powinna być @. W sumie oprócz bólu piersi chyba przestałam czuć jej objawy, ale czuję że znów lipa i nawet nie ma co rano testu robić, bo znając życie zrobię a po południu okres przyjdzie.
Jakaś zobojętniała się dziś zrobiłam.....

Link do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl to ten :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
To mój pierwszy powinien być dziewczynka ... może teraz będzie na odwrót i jak się uda to będzie dziewczynka [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

W poniedziałek zrobiłam bete wyszła 1780 dziś powtórzyłam i spadek na 596 :( @ dalej nie mam, nawet brzuch mnie nie boli. Nie wiem co mam robić. Czy zrobić jeszcze jedną by sprawdzić czy spadła do zera czy już sobie wszystko odpuścić i czekać na @ :( :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

oooo niee, jak to :(:( tulę mocno, mocno!

U mnie 28 dc, jutro powinna być @. W sumie oprócz bólu piersi chyba przestałam czuć jej objawy, ale czuję że znów lipa i nawet nie ma co rano testu robić, bo znając życie zrobię a po południu okres przyjdzie.
Jakaś zobojętniała się dziś zrobiłam.....

U mnie dziwnie własnie, bo przeczucie mam że mogło sie w tym cyklu udać. U mnie 27dc, @ w niedziele, aplikacja na telefonie próbuje namówic mnie na test. :D No ale własnie zero objawów. Tyle ze syfy na czole znowu wyskoczyły :realmad: ale mam biały, mleczny śluz, nigdy takiego nie miałam, brzuch kłuje od kilku dni i jajniki jak na szpilkach. Wczoraj miałam wrazenie ze az mi spuchły :-) :) moze dlatego tak. Ale pewnie jak zrobie test to brutalnie sprowadzi mnie na ziemie. :-) :)

reklama
Docia testuj testuj!
Dzisiaj to wy się rozpisałyście..
Nie miałam w ciągu dnia, jak popisać z Wami, bo dzisiaj miałam od 6.45 do 15..o_O Na dodatek mam gorący okres w pracy, bo muszę przygotować apel o prawach dziecka.
Spark to jesteś nianią tak?
Ewelina póki @ nie ma to może jeszcze coś przyjdzie?
Lanvin jeszcze nie wszystko stracone, plamienie to nie @. Tylko w sumie może tak się dziać pierwszy cykl po odstawieniu anty. Ja pamiętam, że nie miałam jakiś skutków ubocznych odstawienia tabletek, choć brałam je dość krótko.
Wendy jeszcze raz gratuluję, piękne kreseczki. :)

Co do zwierzyńca :D to ja mam psa i kota.. owczarka niemieckiego i dachowca. My z moim M kochamy swoje zwierzaki i pozwalamy im na wchodzenie do łóżeczka. Pies myśli, że jest malutki i wchodzi sobie na kanapę, a kotek dzisiaj spał mi na głowie, bo musi być jak najbliżej twarzy, a tak szkoda ją "wyrzucać" na dwór, ma już 15 lat!! A jeszcze nam myszki, ptaszki, szczury przynosi :yes:

Ps. Jednak wczoraj były te przytulanki z mężusiem, to nie będzie tak źle ;) Cały czas mam wrażenie, jakby ten brzuch bolał mnie tak jak na @, nie wiem jak to określić. Śluz zaczyna być płody, bo dzisiaj lało się ze mnie, może wieczorem będzie ból jajnika bądź jutro.

Do góry