reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Queen, mam do Ciebie pytanie o częstotliwość Waszego przytulania. Czy raczej celujesz w te dni kiedy są plodne i owu? Pytam bo dzisiaj koleżanka mi mówiła, ze zaraz po @ rano miała jeszcze plamienie a wieczorem się przytulali i corcia wyszła z tego. Była w szoku. Ale tak wyszło.

Powiem Ci, ze my to jak nam się zachce. Np w tym cyklu jak tylko małpa poszła były przytulanki 2 dni dwa razy dziennie. Wcześniej tez Jak nam się chciało oraz dwa dni przed owu zaczęliśmy i dzień po owu skończyliśmy. W tym Msc już na to nie patrzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci, ze my to jak nam się zachce. Np w tym cyklu jak tylko małpa poszła były przytulanki 2 dni dwa razy dziennie. Wcześniej tez Jak nam się chciało oraz dwa dni przed owu zaczęliśmy i dzień po owu skończyliśmy. W tym Msc już na to nie patrzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak właśnie pytam, bo ja te pierwsze 2 cykle to tak się zakrecilam, ze tylko jak plodne i ewentualnie owu i na tym się skupilam. a teraz usłyszałam tą historię, ze po @ zaraz wyszedł bobo. Niby niemożliwe. Zobaczymy jak ten cykl. Chciałabym żeby Ci się udało. Mam nadzieję, ze to odpuszczenie wyjdzie Wam na dobre :)

W poniedziałek zrobiłam bete wyszła 1780 dziś powtórzyłam i spadek na 596 :( @ dalej nie mam, nawet brzuch mnie nie boli. Nie wiem co mam robić. Czy zrobić jeszcze jedną by sprawdzić czy spadła do zera czy już sobie wszystko odpuścić i czekać na @ :( :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Kurze ale mnie wystraszylas tym postem ....mam nadzieje ze to tylko jakos glupi blad moze zrob sikanca zobaczysz czy kreska mocna czy slaba...nie wiem co myslec trzeba byc dobrej mysli a ktory to tc

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Queen mam tak samo :p Ostatnio jak myślałam, że gdyby teraz się udało, i dziewczyny zadałyby pytanie, te co często zaciążonym : Jakie objawy ? Kiedy przytulanki ?
To yyyy... nie wiem :p

Kurze ale mnie wystraszylas tym postem ....mam nadzieje ze to tylko jakos glupi blad moze zrob sikanca zobaczysz czy kreska mocna czy slaba...nie wiem co myslec trzeba byc dobrej mysli a ktory to tc

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
5t1d może jutro zrobię testva w piątek jeszcze jedną betę ;(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Sylwia my chyba z tej samej "branży" :)

A co do zwierzaków to mam 3 psy :) i w tej chwili 4 koty, ale 2 młode do wydania, chociaż tak się do nich przywiązałam, że mi szkoda....

Gosia chodzi Tobie o tą nieszczęsną tarczycę?? w poniedziałek chyba pójdę znowu zrobić TSH, bo miną kolejne 3 tyg., razem będzie 9 tyg, jak biorę euthyrox. Powinno być poniżej 2 :) więc w sam raz, żeby zajść w tym cyklu w ciążę :D

reklama
Tak tak, nianią. Mam umowę zlecenie, średnio jak na ciążę, ale w razie "w" chcę założyć własną działalność czy coś ;)
Ja to w ogóle mam te umowy popierdzielone.. Mam łącznie 3 umowy.. jedną na czas nieokreślony, drugą na zastępstwo, a trzecią do końca czerwca :D Nie wiem kompletnie, jak to będzie, jakbym zaszła..

Do góry