No dokładnie jakby tam coś było gumek i rozpiera mnie lewy jajnik i jajowodspokojnie.. to dobry znak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie jakby tam coś było gumek i rozpiera mnie lewy jajnik i jajowodspokojnie.. to dobry znak
no wlasnie w czwartek bede miec walizke i moge sie powoli pakowacWitam, musiałam trochę odgonic doła... I tak oto jestem z nowymi siłami. 6 cykl rozpoczęty i stosunkowo udany
Fidzia ja cały czas cieplutko o Tobie myślę. Ty też zaraz zaczynasz owu, więc walczymy dalej.
Gratuluję nowym podwójnym kreseczkom. Brawo dziewczyny.
Lux ty już kochana wielkie odliczanie. Torbę pakuj. Fajowo, pamiętam ten czas.
no jak pieknie kreska pociemnialaWitam z rana
Jak tam dzisiejsze testy?
A u mnie wyglada to tak zielony dzis niebieski.z.poniedziak
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wychodzi dziewucha, u M chłopak, więc na dwoje nam babka wrozyla... Chyba że co na boku kombinuje [emoji1]Dziewczyny niedawno spotkalam sie z koleżanką na kawie i tak sobie gadalysmy o ciazy i o dzieciach i ona powiedziala mi, ze poznala na tegorocznych wakacjach jak oblicza sie czy sie bedzie mialo chlopca czy dziewczynke;p jest to takie z przymrużeniem oka oczywiscie hehe.. ale jak zaczelysmy przeliczac u naszych znajomych, u mnie i w rodzinie to wszystkim sie sprawdzilo haha oprocz jednego dziecka mojego brata, ale tutaj akurat nie wiemy czemu tak;p;p wszystkim pozostalym co juz maja dzieci sie sprawdzilo )
Chodzi o to ze kobiecie i mezczyznie co jakis czas odnawia sie krew.. nie wiem czy ktoras o tym slyszala
Kobiecie co 3 lata, mezczyznie co 4 moment w ktorym zachodzi sie w ciaze sie liczy i skonczone lata...
np. ktos ma urodziny w lipcu jak ja i w tym roku mialam 26 lat, a zajdzie sie w ciaze w czerwcu to jeszcze liczy sie jako 25... rozumiecie? u faceta tak samo.. i wiek kobiety dzieli sie przez 3, a wiek mezczyzny przez 4... wyjdzie liczba przecinku... ta liczba, u ktorego jest blizej zera oznacza ze taka bedzie plec.. Napisze to na moim przykladzie. Mialam 19 lat jak zaszlam w ciaze... Obliczam 19:3=6,3, moj maz mial 26 lat, wiec 26:4=6,5. Moja liczba po przecinku jest blizej 0 i urodzila nam sie dziewczynka sprobujcie u was... zobaczymy czy wam powychodzilo pamietajcie o tym, w ktorym miesiacu zaszlyscie i jakie mialyscie skonczone lata... ;p hehe milej zabawy )
A jaki masz śluzno jak pieknie kreska pociemniala
ja? ciazowyA jaki masz śluz