reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Napolka93 u mnie tez 1 kreska :( no coz pojecie biel vizira nabiera u mnie innego znaczenia od dzis piore w arielu. Zaraz wyjezdzam a test robie w poniedzialek

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Dziewczynki robiłam bete 1585 :) według kalkulatora przyrostu - jest w normie::)
Super!! :)

Witam wszystkie nowe staraczki i trzymam za Was kciuki :)

U mnie wciąż ból jak na @ a dzis 15 dc. Znowu mi się śnił pozytywny test...

My od dzisiaj mamy nowego członka rodziny :) poznajcie Sowellę. Choć średnio mi te imię pasuje :p
1478802962-u5gfky.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boziuuuuu, jaki cudowny!!!!!!!!!!!!! Najpiękniejszy!!!! Schrupalabym! :):):)

Nic nie widac nie nie ma ani pod swiatlo ani nic nic nic . Dzisiaj.wyjazdzam na dlugi weekend nie bede myslec jak.przyjdzie @ to :(a jak nie to w pon.zrobie kolejny...poki co jest nadzieja...

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
No jak wyjedziesz i się zrelaksujesz to może nie bedziesz myslec o @ :) także duzo odpoczynku i dobrej zabawy życzę ;)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej z rana. No i dół z rana.. właśnie się dowiedziałam, że kolejna kuzynka męża jest w ciąży.. super fajnie cieszę się tylko czemu nas to ciągle mija. Ide wyć. :crazy:

Do góry