Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buuu szkoda
Nowy test jak sie wezmie pod swiatlo to widac cokolwiek czy raczej nic ?Napolka93 u mnie tez 1 kreska no coz pojecie biel vizira nabiera u mnie innego znaczenia od dzis piore w arielu. Zaraz wyjezdzam a test robie w poniedzialek
We wtorek powinnam miec @ wiec moze w poniedzialek bete zrobie dla swietego spokojubuuu szkoda
no pewnie poki nie ma @ to jest nadziejaWe wtorek powinnam miec @ wiec moze w poniedzialek bete zrobie dla swietego spokoju
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!Dziewczynki robiłam bete 1585 według kalkulatora przyrostu - jest w normie:
Boziuuuuu, jaki cudowny!!!!!!!!!!!!! Najpiękniejszy!!!! Schrupalabym!Witam wszystkie nowe staraczki i trzymam za Was kciuki
U mnie wciąż ból jak na @ a dzis 15 dc. Znowu mi się śnił pozytywny test...
My od dzisiaj mamy nowego członka rodziny poznajcie Sowellę. Choć średnio mi te imię pasuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie widac nie nie ma ani pod swiatlo ani nic nic nic . Dzisiaj.wyjazdzam na dlugi weekend nie bede myslec jak.przyjdzie @ to a jak nie to w pon.zrobie kolejny...poki co jest nadzieja...Nowy test jak sie wezmie pod swiatlo to widac cokolwiek czy raczej nic ?
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
No jak wyjedziesz i się zrelaksujesz to może nie bedziesz myslec o @ także duzo odpoczynku i dobrej zabawy życzęNic nie widac nie nie ma ani pod swiatlo ani nic nic nic . Dzisiaj.wyjazdzam na dlugi weekend nie bede myslec jak.przyjdzie @ to a jak nie to w pon.zrobie kolejny...poki co jest nadzieja...